Κωνσταντέλλος: "Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη συναυλία της Βάρκιζας"

Κωνσταντέλλος: «Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη συναυλία της Βάρκιζας»

Αποστάσεις κράτησε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από το συμβάν στη συναυλία που διοργάνωσε ο ίδιος ο ΟΑΠΠΑ πρόσφατα στη Βάρκιζα.

Όπως σχολίασε το 3vita.gr, η σκηνή όπου εμφανίστηκε ο καλλιτέχνης από την Κρήτη, Μανώλης Κονταρός, γέμισε με τα λογότυπα τοπικών επιχειρήσεων, μολονότι η εκδήλωση ήταν εξ ολοκλήρου πληρωμένη από τον Δήμο.

Δημοσθένης Δόγκας

Το θέμα έφερε με προ ημερήσιας διάταξης ερώτησή του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοσθένης Δόγκας που ρώτησε το αυτονόητο: Τι χορήγησαν και σε ποιον οι επαγγελματίες αυτοί, όταν ο Δήμος πλήρωσε πάνω από 9.000 ευρώ για τη συναυλία αυτή.

kontaros-varkiza

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί, ενώ σχολίασε ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει από το χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Συμπλήρωσε όμως ότι έφτασε κάπως αργά στη συναυλία και ότι η αποχώρησή του θα μεγαλοποιούσε το περιστατικό.

Εξήγησε ότι οι επιχειρήσεις είχαν συνεννοηθεί με την Ένωση Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να χορηγήσουν τοπικά κρητικά προϊόντα ως κεράσματα στους παρευρισκομένους και ότι αντί να βάλουν τα λογότυπά τους διακριτικά, έπραξαν κατά βούληση.

Άρτεμις Σαχατζιάν Μαίρη Φουρναράκη Όλγα Πολίτη Ζωή Χριστοδούλου Νίκος Νανούρης Σπύρος Βαλάτας Ευδοξία Χειλά Κατερίνα Βαμβακούση Γιώργος Κοκολέτσος