Συντάσσεται με Κωνσταντέλλο ο Διονύσης Κοντονής

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της “μεταγραφής” του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Διονύση Κοντονή, στο συνδυασμό της αντιπολίτευσης, “Πόλη για να ζεις” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της “Ανεξάρτητης Κίνησης” πάντως, είχαν εδώ και μέρες διακρίνει “σύννεφα” στις σχέσεις Κοντονή – Πανά με αφορμή επιλογές του Δημάρχου για το κείμενο των πασχαλινών “ευχών” σε τοπικές εφημερίδες που δεν τον έβρισκαν σύμφωνο. Σε δικούς του ανθρώπους μάλιστα, ο Διονύσης Κοντονής είχε εκφράσει “off the record” τη σφοδρή του διαφωνία για το χρώμα στο πουκάμισο που είχε επιλέξει ο Σπύρος Πανάς κατά την παρουσίαση του δημοτικού έργου στη Βάρη. “Εγώ του πρότεινα ριγέ, αλλά ο άνθρωπος δεν παίρνει από λόγια“, είπε τότε.

Το επιτελείο του Κωνσταντέλλου δεν έκρυψε όπως ήταν φυσικό  την ικανοποίησή του από την εξέλιξη αυτή. Με δηλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σημείωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον κ. Διονύση Κοντονή. Θεωρούμε ότι μπορεί να συμβάλει θετικά στη διοίκηση της πόλης, αφού εκτός από τις ικανότητες του ως αντιδημάρχου που είναι αναγνωρισμένες καθολικά πανελληνίως, είναι και άριστος γνώστης των θεμάτων της περιοχής μας και διαθέτει πολύ καλές διοικητικές ικανότητες, οι οποίες αποδεικνύονται καθημερινά στην πετυχημένη επιχειρηματική του σταδιοδρομία“.

ΥΓ (2/3/14): Επειδή κάποιοι αναγνώστες ρώτησαν, η συγκεκριμένη “είδηση” είναι απλώς το πρωταπριλιάτικο αστείο του infonotia.gr και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!