Είδηση - πρωτοσέλιδο για τον Κωνσταντέλλο έβγαλαν οι μαθητές!

Είδηση – πρωτοσέλιδο για τον Κωνσταντέλλο έβγαλαν οι μαθητές!

Εκκολαπτόμενους ρεπόρτερ που δεν χαρίζονται και θέτουν τα πιο καίρια ερωτήματα βρήκε ενώπιόν του ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι μαθητές της Στ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας βρέθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής και Κοινωνικής Αγωγής και έθεσαν ερωτήματα εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, μεταξύ των οποίων και το φλέγον ερώτημα σχετικά με το πολιτικό του μέλλον και τις προσωπικές του φιλοδοξίες σε ό,τι αφορά το κοινοβούλιο.

Ο δήμαρχος εξήγησε ότι ειδικότερα σήμερα που η Βουλή έχει περιορισμένες δυνατότητες, ως Δήμαρχος μπορεί να προσφέρει και να κάνει περισσότερα πράγματα. Με γνώμονα αυτό, δεσμεύτηκε ότι μέχρι τη λήξη της θητείας του, θα είναι στη θέση του Δημάρχου και θα προσφέρει στην πόλη.

Η δημοσιογραφική μετάφραση της δήλωσης, δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αφήνει …ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα δημοτικά ευθύς αμέσως μόλις τελειώσει η τωρινή του θητεία.

Είναι η πρώτη φορά που απαντά επισήμως στο ερώτημα αυτό ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και την “αποκλειστικότητα” αυτή την πιστώνονται οι μαθητές του 2ου Δημοτικού της Βούλας, που πολιόρκησαν επί ώρα τον Δήμαρχο.

Από τον μακρύ κατάλογο των ερωταποκρίσεων που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του δημάρχου, ξεχωρίσαμε τη δέσμευση του Κωνσταντέλλου:

Από τις συνολικά 57 παιδικές χαρές της πόλης, οι 40 πιο πολυσύχναστες έχουν προγραμματιστεί να επισκευαστούν μέσα στο έτος.

Αλλά και την εξαγγελία του:

Σύντομα, ο Δήμος θα αποκτήσει ειδικό λογισμικό, συμβατό με τα κινητά τηλέφωνα, μέσα από το οποίο όλοι οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνουν άμεσα το Δήμο για οποιοδήποτε θέμα εντοπίσουν.