Υπέρ του Ναι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Υπέρ του Ναι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνεται η στάση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου. 

Αναλυτικά το κείμενο: 

tspg

Ανεπιφύλακτα υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουνίου τάσσεται ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αφού η παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο κοινό νόμισμα αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για το μέλλον μας.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τονίζει ότι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι να δείξουμε δυναμικά την Κυριακή ότι ο Ελληνικός Λαός λέει ΝΑΙ στη συνέχιση των συνομιλιών με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και ότι είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε για μια βιώσιμη λύση στο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Σε αντίθετη περίπτωση, η χρεοκοπία της χώρας μας, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, το κούρεμα στις καταθέσεις και η έξοδος μας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα οδηγήσει των Ελληνικό Λαό σε διεθνή απομόνωση και οικονομική εξαθλίωση.

Ο Δήμαρχος καλεί όλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να φερθούν ψύχραιμα και λογικά, ατενίζοντας το μέλλον της πατρίδας και μόνο και να δώσουν δυναμικό παρόν στις κάλπες την Κυριακή ψηφίζοντας ΝΑΙ.