Απρόσκοπτα λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου 3Β

Απρόσκοπτα λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου 3Β

Τη διαβεβαίωση ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης λειτουργούν κανονικά έδωσε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 

Αφορμή για τη σχετική δήλωση στάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος με τον Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης», Κώστα Πασακυριάκο, το πρωί, με αφορμή την επιβληθείσα τραπεζική αργία σε σχέση με τη λειτουργία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον κ. Πασακυριάκο ότι όλες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν κανονικά και όλες οι πληρωμές του Δήμου θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας.

Συγκεκριμένα:

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Η μισθοδοσία των εργαζόμενων θα καταβληθεί στο σύνολό της και εγκαίρως.

Δεν θα ανασταλεί κανένα πρόγραμμα του Δήμου που αφορά παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, (ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, Δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια κλπ).

– Έχει εξασφαλιστεί ο απρόσκοπτος ανεφοδιασμός των οχημάτων του Δήμου (απορριμματοφόρα κ.λπ.) με καύσιμα καθώς ο προμηθευτής του Δήμου δεν είναι πρατήριο, αλλά εταιρεία καυσίμων. Συνεπώς, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα εκτελείται κανονικά.

Η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών συνεχίζεται κανονικά.

Οι πληρωμές προς τους προμηθευτές του Δήμου θα εκτελούνται κανονικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας αναστέλλονται οι προθεσμίες για πληρωμές προς τον Δήμο από ιδιώτες, καθώς και η χρέωση τόκων υπερημερίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ο κ. Πασακυριάκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πλήρη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων και τον ενημέρωσε ότι το ΚΚΕ, το οποίο στηρίζει επίσημα την «Λαϊκή Συσπείρωση», έχει καταθέσει πρόταση προς την κυβέρνηση να αρθούν οι περιορισμοί στις αναλήψεις σε όλες τις μισθοδοσίες και συντάξεις.

Με την πρόταση αυτή συμφώνησε και ο Δήμαρχος.