Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Υποψήφιος για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής ο Γρ. Κωνσταντέλλος

Υποψηφιότητα στη σημερινή γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) έθεσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σημειωτέον, ότι μέλη της Γενικής Συνέλευσης με δικαίωμα ψήφου είναι ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βασίλης Μιχαλόπουλος και Γρηγόρης Καγεώργης (από την παράταξη Κωνσταντέλλου) και ο απερχόμενος δήμαρχος Σπύρος Πανάς.

Ο Γρ. Κωνσταντέλλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο για την ΠΕΔ Αττικής, Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη με το συνδυασμό “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής”. Ο συνδυασμός υποστηρίζεται από αρκετούς δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που δήλωσαν ανεξάρτητοι, αλλά και από τους δημάρχους και τους συμβούλους της ΝΔ.

Ο ίδιος ο Δ. Στεργίου Καψάλης στο μήνυμά του πριν τις εκλογές τονίζει δίνοντας το στίγμα του:

Μπορούμε να πετύχουμε την ανατροπή και την άλλη Αυτοδιοίκηση που αξίζει στους Έλληνες και την Πατρίδα μας. Συσπειρωθείτε κι Ενωθείτε ΕΞΩ από Κόμματα – Συστήματα και Γραμμές!

Στις εκλογές συμμετέχουν ακόμη ο συνδυασμός “Αυτοδιοίκηση Πολιτών”, με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΕΔΑ και δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντο. Στο ψηφοδέλτιό του συμμετέχουν δήμαρχοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, που ως επί το πλείστον κατέβηκαν με τη σημαία του ανεξάρτητου στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επίσης, συμμετέχει ο συνδυασμός Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει επικεφαλής τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας – Νέου Ηρακλείου, Ηρακλή Γκότση.

Ακόμη, παρών θα είναι ο συνδυασμός με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ, έχει υπογράψει το κείμενο των οκτώ ανεξάρτητων δημάρχων (Καμίνης, Μπουτάρης κ.ά.) και απευθύνεται κυρίως στον κεντροαριστερό χώρο.

Τέλος, ψηφοδέλτιο έχει και η  “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Σήμερα το απόγευμα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα γίνει γνωστό, όμως κανείς συνδυασμός δεν αναμένεται να συγκεντρώσει την πλειοψηφία. Επομένως, η εκλογή προεδρείου θα κριθεί στις συμμαχίες που θα προκύψουν.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας