Συνάντηση Κωνσταντέλλου με αθλητικά σωματεία των 3Β

Συνεχίστηκαν την Τετάρτη 12 Μαρτίου οι συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τους φορείς της πόλης, αυτή τη φορά σε συνάντηση με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι απ’ όλα τα αθλητικά σωματεία οι οποίοι κατά την τοποθέτηση τους ενημέρωσαν τον κ. Κωνσταντέλλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

tspg

Ο κ. Κωνσταντέλλος εξέφρασε την ικανοποίησή του από το επίπεδο της συζήτησης, ενώ ζήτησε από τους εκπροσώπους των συλλόγων να είναι περισσότερο διεκδικητικοί, ειδικά σε θέματα που δικαιούνται.

Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του ίδιου και του συνδυασμού του, δήλωσε πως υποστηρίζει την κάθε αθλητική δραστηριότητα στην πόλη, θεωρεί υποχρέωση του Δήμου να στέκεται δίπλα στα σωματεία, ειδικά όταν αυτά φέρνουν στην πόλη μας διακρίσεις όπως γίνεται σήμερα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μόνο μέσα από τον πρωταθλητισμό δημιουργούνται πρότυπα για τα παιδιά μας». Τόνισε στη συνέχεια πως θεωρεί αυτονόητο ο Δήμος να βοηθάει τους συλλόγους με οικονομική ενίσχυση αφού το προβλέπει άλλωστε ο νόμος, αλλά και με όποιο άλλο μέσο προβλέπεται, χωρίς όμως να οικειοποιείται αυτή την ενίσχυση ο ίδιος η οποιοσδήποτε πολιτικός παράγοντας αφού η απόφαση για την εκταμίευση των χρημάτων αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο, και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία.