Connect with us

Hi, what are you looking for?

Παραπολιτικά

Ένας Δήμος, μια παράταξη: Κωνσταντέλλος (τέλος)

Το πολιτικό σαβουάρ βιβρ δεν το ασπάζεται προφανώς ο δήμαρχος και η δημοτική ομάδα που διοικεί τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Ίσως πάλι δεν είναι άγνοια καλών τρόπων, αλλά αντίληψη περί δημοκρατίας. Που συμπυκώνεται στο δόγμα: Ο νικητής τα παίρνει όλα, οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν.

Τι κι αν βγήκε δήμαρχος με διαφορά ψήφων που μετριούνται στα δάχτυλα δύο χεριών; Σκέφτηκε ότι η τελετή απονομής μεταλλίων στο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για δημοτικά σχολεία ήταν μια υπόθεση της παράταξής του.

Παρών ήταν βέβαια ένας αρχηγός παράταξης της αντιπολίτευσης (ο Δόγκας). Παρούσα ήταν πρώην αντιδήμαρχος και στέλεχος της μείζονος μειοψηφίας (η Σίνα). Παρών ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ, τοπικός σύμβουλος και στέλεχος της αριστερής παράταξης ΡΙΚΙΠ (ο Βαρδαβάς). Μην ξεχάσω και τον Πέτροβιτς της παράταξης Δαβάκη, μέλος κι αυτός στο ΔΣ του ΟΑΠΠΑ.

Στην καθαρά συμβολική πράξη που είναι η απονομή μεταλλίων στους νικητές το Σάββατο κλήθηκαν όμως μόνο τα μέλη της παράταξης Κωνσταντέλλου. Ακόμη και υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι μη εκλεγμένοι. Κι ας ήταν εκπρόσωποι όλου του Δημοτικού Συμβουλίου εκεί.

Αν η διοίκηση αγνοεί έτσι επιδεικτικά τους εκπροσώπους της μειοψηφίας, μήπως αγνοεί και τους δημότες;

 

 

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement