Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Και εγένετο …Όραμα

Τους βιβλικούς χρόνους δημιουργίας του κόσμου ζήλεψαν τα στελέχη της “Πόλης για να ζεις” και ανακοίνωσαν αργά χθες το βράδυ, τρεις μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας, τη “συστράτευση” με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο της κίνησης “Όραμα“. Πρόκειται για μια προσωποπαγή “κίνηση” της Ηλέκτρας Τσιριγώτη η οποία είχε και το 2010 συστρατευτεί με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, μετά από μια βραχύβια “συστράτευση” με τον Άγγελο Αποστολάτο που ακυρώθηκε λίγο πριν το νήμα των εκλογών.

Μαζί με την Ηλέκτρα Τσιριγώτη, υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Κωνσταντέλλου θα είναι και οι Γιώργος Γκολφινόπουλος, Βίκυ Σφήκα και Αγγελική Σπαγάκου.

 

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Οι Δημοτικοί Συνδυασμοί «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις» και «Όραμα»,

έχοντας συναίσθηση της επιτακτικής ανάγκης, αφενός, να απαλλαγεί ο Δήμος μας από την κακοδιοίκηση και το τέλμα που τον έχουν καταδικάσει τα θλιβερά κατάλοιπα του κατακερματισμένου συνδυασμού της πλειοψηφίας μετά την ατυχή εξέλιξη στην υγεία του εκλεγμένου Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα και αφετέρου, να κάνει ο Δήμος το άλμα προς τα εμπρός που αξίζει στην πόλη μας, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συστρατευθούμε υπό την ηγεσία του Υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, με σκοπό να υπηρετήσουμε τον αγαπημένο μας τόπο επάνω στις εξής Αρχές:

  • Να χτίσουμε από την αρχή ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό, νοικοκυρεμένο και φιλικό προς τον δημότη του Δήμο, με απόλυτη ισοτιμία μεταξύ των τριών κοινοτήτων του.
  • Να κατοχυρώσουμε το χαρακτήρα, της πόλης μας ως ήσυχης «κηπούπολης» αποκλειστικής κατοικίας, με υψηλή ποιότητα ζωής, άφθονο πράσινο, ελεύθερες παραλίες και ήπια εμπορική ζωή.
  • Να κοιτάξουμε ιδιαίτερα τους τομείς πολιτισμού (παιδεία, πολιτιστική ζωή, αθλητισμό), που χαρακτηρίζουν κυρίαρχα το επίπεδο μιας τοπικής κοινωνίας.
  • Να στηρίξουμε αποφασιστικά τη νεολαία μας και τις ασθενέστερες τάξεις, που υποφέρουν υπέρμετρα αυτή την εποχή από την ύφεση και την ανεργία, εφαρμόζοντας δραστικά προγράμματα κοινωνικών υπηρεσιών και απασχόλησης (δημοτικό γραφείο ευρέσεως εργασίας κλπ.).

Όλα αυτά θα τα αναλύσουμε στο υπό έκδοση κοινό μας Πρόγραμμα, που θα λάβετε πολύ σύντομα στο σπίτι σας.

Με τη βεβαιότητα ότι, με τη συμπόρευσή μας, υλοποιούμε και δική σας επιθυμία και ότι αυτή η πράξη ευθύνης θα εκτιμηθεί, σας καλούμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος μας και για να δούμε επιτέλους την πόλη μας να γίνεται ακόμα ομορφότερη και πιο ανθρώπινη.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας