Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Συγκέντρωση Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη (video)

Από τη Βουλιαγμένη ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του συνδυασμού “Πόλη για να ζεις” τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, ενόψει ης κάλπης στις 18 Μαΐου.

Στο “κάστρο” της Ανεξάρτητης Κίνησης, χθες Σάββατο, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αν και δεν καταλήφθηκαν και οι 350 καρέκλες που υπήρχαν στο χώρο.

Η ομιλία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν επικεντρωμένη στους αντιπάλους της παράταξης, τη σημερινή Δημοτική Αρχή, και αρκετά φειδωλή ως προς τις προγραμματικές εξαγγελίες.

Επανειλημμένα στην ομιλία του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εμφάνισε τον δήμαρχο ως “εκπρόσωπο συμφερόντων“, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλήσει για “υποτακτικούς” και “ιπποκόμους“. Στο στόχαστρό του βρέθηκε σε αρκετά σημεία της τοποθέτησής του και ο τοπικός Τύπος, τον οποίο ο επικεφαλής της “Πόλης για να ζεις” χαρακτήρισε “πληρωμένο” και εξαγορασμένο, αποδίδοντας κάθε κριτική που του ασκείται σε σχέδιο των αντιπάλων του.

Για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ότι “φτιάχτηκε από ανθρώπους για τους ανθρώπους και αυτό είναι το συγκριτικό του πλεονέκτημα”.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, όπου αναφέρεται στο θέμα της ανάπτυξης και όπου αποδίδει στη δημοτική αρχή προθέσεις μετατροπής της περιοχής σε …”τοπικό Λας Βάγκας”.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας