Κωνσταντίνος: «Πρέπει να δώσουμε στον Αλέξη μια ευκαιρία»

Κωνσταντίνος: «Πρέπει να δώσουμε στον Αλέξη μια ευκαιρία»

Ποιός θα το περίμενε πριν μια δεκαετία, αλλά συνέβη κι αυτό, χαρακτηρίζοντας την εποχή την οποία ζούμε: Ο τέων Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος εκφράθηκε ιδιαίτερα θετικά και χωρίς καμία προκατάληψη για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μία ευκαιρία», δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Times», ενώ πρόσθεσε ότι βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, τις οποίες έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος χαρακτήρισε μάλιστα υπερβολικά σκληρά τα μέτρα που έχουν επιβάλει οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, ενώ αναφερόμενος στην κυρία Ανγκελα Μέρκελ είπε: «Είναι σκληρή, αλλά πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους».

Ο 74χρονος, που έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια «εξορίας», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που νοικιάζει.

«Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο», λέει όμως ο τέως βασιλιάς, ενώ η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι παρότι πρόκειται για έναν από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη, ακόμη δεν μπορεί να βρει υδραυλικό