Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Απορρίφθηκε σιωπηλά η πρόταση Κοντονή για βοήθεια στην Κεφαλονιά

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει, και όποιος  σύμβουλος ή παράταξη δεν θέλει να αποφασίσει κάτι, προτείνει “αναβολή”.

Την απλή αυτή αλήθεια υπενθύμισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα, αφού το αναβληθέν θέμα για παροχή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, απλώς …ξεχάστηκε! Το θέμα επανέφερε με παρέμβασή του στην αρχή της συνεδρίασης τη Δευτέρα ο Σπύρος Πανάς, ζητώντας να ληφθεί γρήγορη σχετική απόφαση, όμως το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ αυτοτελώς.

Για την ακρίβεια, η οριστική απόρριψη της ιδέας να οργανώσει μια διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από πολίτες και επιχειρήσεις της πόλης και να τα αποστείλει στην Κεφαλονιά, είχε και τη δικαιολόγησή της: “Αν θέλουμε να κάνουμε κοινωνική πολιτική, ας ασχοληθούμε πρώτα με τους δικούς μας τους άστεγους”, είπε για παράδειγμα ο Δήμος Βαμβασάκης, ο οποίος την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, όταν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Κοντονής έθεσε για πρώτη φορά το θέμα, είχε ζητήσει αναβολή για να “οργανωθεί καλύτερα” το θέμα και να είναι παρόντες περισσότεροι σύμβουλοι και ο αρχηγός της παράταξής του.

Τελικά και του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου παρόντος, η αδράνεια συνεχίστηκε και μάλλον οριστικοποιήθηκε.

Όταν η αλληλεγγύη όχι απλώς αναβάλλεται αλλά ματαιώνεται, τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά…

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας