Κοντονής προς Κωνσταντέλλο: Πάμε μια βόλτα στο ...Κίτσι

Κοντονής προς Κωνσταντέλλο: Πάμε μια βόλτα στο …Κίτσι

Κατάφερε το ακατόρθωτο ο Κοντονής.

Απέσπασε δέσμευση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και εν μέσω δυνατού γέλιου από την αίθουσα ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά “να αλλάξει το Κίτσι σελίδα” και ότι πλέον το γραφικό χωριό “θα γίνει η Βουλιαγμένη του Κορωπίου“.

tspg

Αφορμή για την …καζούρα που υπέστη ο Διονύσης Κοντονής, η άγνοιά του ότι το χωριό Κίτσι ανήκει τελεσίδικα στον Δήμο Κρωπίας και όχι στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σε ένα αντιπολιτευτικό κρεσέντο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση Απολογισμού Πεπραγμένων του 2015 στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Πανά εγκάλεσε τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ότι “ζει σε γυάλινο περίβλημα” και ότι δεν κυκλοφορεί στα 3Β.

Έχετε πάει τελευταία στο Κίτσι, κύριε Κωνσταντέλλο;“, τον ρώτησε και κάπως έτσι ξεκίνησε το δούλεμα (που μου θύμισε μια εξαιρετική σκηνή από τη δημοφιλή κωμική σειρά 50 50).

Για την ιστορία, το Κίτσι με τις ονομαστές ταβέρνες, έχει σύμφωνα με την απογραφή του 2011 4.788 μόνιμους κατοίκους και για πολλούς παλιούς Βαριώτες ιστορικά ανήκει στη Βάρη.