Διονύσης Κοντονής: Παραλίες ελεύθερες για όλους τους δημότες

Την πάγια θέση του η πρόσβαση στις ακτές των 3Β να είναι ελεύθερη για όλους ανεξαιρέτως τους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, χωρίς τις σημερινές διακρίσεις, επανέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Κοντονής, με αφορμή τη δενδροφύτευση και “απελευθέρωση” της Β πλαζ Βούλας, στην οποία συμμετείχε.

Όπως τόνισε ο Δ. Κοντονής, προτεραιότητα έχει να καθαριστεί η επί χρόνια κλειστή παραλία και να σταματήσει άμεσα να ρυπαίνεται από αποχετεύσεις που καταλήγουν στους αγωγούς ομβρίων της Βούλας. Ακόμη, επισήμανε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη καθαρισμού του βυθού και εξάλειψη των εστιών κουνουπιών, που σήμερα απειλούν τη δημόσια υγεία των λουομένων και φυσικά των περιοίκων.

tspg

“Η δενδροφύτευση είναι μια ευγενής πράξη που ομορφαίνει το παραλιακό μας μέτωπο και δείχνει την αποφασιστικότητα των κατοίκων της πόλης να ριζώσουν στο μέρος από το οποίο κάποιοι τους είχαν επί χρόνια αποκλείσει”, τόνισε μετά τη δενδροφύτευση. Περαιτέρω, ο Διονύσης Κοντονής σημείωσε ότι η διαχείριση του παραλιακού μετώπου στα 3Β πρέπει άμεσα να περάσει στη διαχείριση του Δήμου, ο οποίος θα αναλάβει να ευπρεπίσει τους χώρους, να οργανώσει την εξυπηρέτηση των λουομένων με αναψυκτήρια και βέβαια να περιφρουρεί τις παραλίες τα βράδια, αποτρέποντας παραβατικές δραστηριότητες.