Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Παρέμβαση Κοντονή για απομάκρυνση υαλοπετασμάτων στη Βάρκιζα

Χρειάστηκε η προσωπική παρέμβαση του αντιδημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Διονύση Κοντονή, για να αποκατασταθεί μια ασχήμια στην παραλία της Βάρκιζας, όπου κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε εδώ και καιρό αποκλείσει μεγάλο κομμάτι του κοινόχρηστου χώρου με μεγάλα υαλοπετάσματα.

Η συγκεκριμένη αυθαιρεσία είχε επανειλημμένα γίνει αντικείμενο ερωτήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της Βάρκιζας δήλωναν την ενόχλησή τους από την πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη να περιφράξει παρανόμως δημόσιο χώρο για την εξυπηρέτηση της πελατείας του.

Ο Διονύσης Κοντονής συντονίζοντας τις υπηρεσίες του Δήμου και με προσωπική παρέμβαση στον ιδιοκτήτη, έβαλε τέλος στην άκομψη παρέμβαση που έκοβε το δρόμο στους πεζούς αλλά και την πολύτιμη θέα στη θάλασσα για όλους τους επισκέπτες της περιοχής.

varkiza

Σήμερα το πρωί, ο Διονύσης Κοντονής επέβλεψε τη συμμόρφωση του συγκεκριμένου καταστήματος με τις υποδείξεις του Δήμου. Δήλωσε σχετικά:

“Είμαστε προσηλωμένοι στην αξία τη ελεύθερης πρόσβασης στους δημόσιους χώρους και έχουμε ως Δημοτική Αρχή θέσει σε προτεραιότητα την απομάκρυνση κάθε αυθαιρεσίας στο πανέμορφο κομμάτι της παραλίας στην πόλη μας. Το μήνυμα αυτό ας το λάβουν όσοι πρέπει. Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας μας στέρησε ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιτήρηση των δημόσιων χώρων, αλλά είμαστε πάντα σε εγρήγορση“.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας