Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτική Βούληση

Νέα κόντρα Δόγκα – Κωνσταντέλλου με φόντο την Υδρούσα

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ακόμη μία φορά ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 29 Ιουλίου.

Ο Δημοσθένης Δόγκας επανέφερε, στο φως των νέων αποκαλύψεων για τη δραστηριότητα πάνω στην Υδρούσα, τις ευθύνες τις δημοτικής αρχής των 3Β που δείχνει να παρακολουθεί αδρανής την εξέλιξη της επένδυσης.

Νωρίτερα την εβδομάδα, η παράταξη του Δ. Δόγκα, Δημοτική Βούληση, δημοσιοποίησε φωτογραφίες που αποδεικνύουν την πρόοδο των εργασιών στο νησί, με τις ξύλινες ομπρέλες στην παραλία και το καραβάκι να δείχνουν ότι το σχέδιο των επιχειρηματιών προχωρά κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα.

DSC_0526 copyΟ επικεφαλής της παράταξης ρώτησε μεταξύ άλλων τον δήμαρχο:

“Επιτρέπεται η ανάπτυξη ομπρελών και καθισμάτων στον αιγιαλό της Υδρούσας; Στείλατε εκ νέου την Πολεοδομία όπως έχετε δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ποια είναι τα κρυφά σας βήματα που για λόγους δήθεν τακτικής δεν αποκαλύψατε όταν επανειλημμένα σας ρωτήσαμε; Μήπως εξ αρχής δεν σκοπεύατε να κάνετε τίποτα;”

Αντί κάποιας συγκεκριμένης απάντησης, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έδειξε στο σώμα ένα μεγάλο φάκελο με χαρτιά που κατά τον ίδιο αποδεικνύει ότι ο Δήμος έχει “εξαιρετικές επιτυχίες” πάνω στο ζήτημα (χωρίς να αναφέρει ποιες είναι αυτές).

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι “η υπόθεση έχει στροφές πάνω σε μια δύσκολη σκακιέρα” και κατηγόρησε τον Δημοσθένη Δόγκα για “τυφλή, ισοπεδωτική κριτική”. Περαιτέρω αποκάλυψε ότι “έχει ποινικοποιηθεί η ιστορία και οι άνθρωποι θα τρέχουν για 20 χρόνια”. Επίσης, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επανέλαβε τη διαβεβαίωσή του ότι “η Υδρούσα δεν πρόκειται να λειτουργήσει”.

Φυσικά ήδη λειτουργεί η εγκατάσταση και άνθρωποι που συνομιλούν με τους επιχειρηματίες διευκρινίζουν ότι “αν δεν υπήρχε η καθυστέρηση με την επιβολή capital controls, όλα θα λειτουργούσαν κανονικά σήμερα“.

Ας ελπίσουμε ότι ο δήμαρχος των 3Β στην υπόθεση της Υδρούσας δεν θα κάνει σαν τον υπάλληλο αεροδρομίου στην παλιά διαφήμιση του Kit Kat, όπου στο διάλειμμά του αφήνει να περάσουν ορδές για να ελέγξει τελικά μια συμπαθητική γιαγιά…

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement