Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βαρη

Η γιορτή των υπαλλήλων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (photos)

Παρότι στην καρδιά του Χειμώνα, ήταν μια μέρα σχεδόν …πασχαλινή η Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, όταν οι Υπάλληλοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Ο λαμπερός ήλιος και οι μυρωδιές από τα καλοψημένα κρέατα και τις νοστιμιές που ετοίμασε σε αστείρευτες ποσότητες το Κτήμα Μπραϊμνιώτη ήταν οι απαραίτητες πρώτες ύλες για μια πραγματική γιορτή.

Την πίτα του Συλλόγου έκοψε ο πρόεδρος των υπαλλήλων, Μανώλης Λουδάρος. Ευχήθηκε να έρθει “μια χρονιά ανατροπής” που θα σταματήσει τις συνεχείς δυσμενείς ανατροπές στη ζωή των εργαζομένων. “Αντιστεκόμαστε στα άδικα μέτρα που έθιξαν το εισόδημα και την αξιοπρέπειά μας”, συνέχισε. “Αυτοδιοίκηση είναι οι εργαζόμενοι και όχι οι ιδώτες”, πρόσθεσε.

IMG_5030

Ο Μανώλης Λουδάρος έκλεισε το χαιρετισμό του με μια αναφορά στους συναδέλφους του που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, τον Νίκο Αρβανιτάκη και τον πρόωρα χαμένο Γρηγόρη Ρώντα.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έκοψε τα κομμάτια της πίτας για τους αιρετούς του Δήμου. “Εκπροσωπώντας την πόλη, θέλω να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη μεθοδική και συστηματική δουλειά σας που έχει αποτέλεσμα”, είπε ανάμεσα σε άλλα, σε ένα σύντομο χαιρετισμό.

IMG_5053

“Έρχομαι σε ένα Δήμο φίλων”, είπε με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των δημοτικών υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ) Νίκος Τράκας και αστειεύτηκε ότι το μόνο πρόβλημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ότι ο δήμαρχος πληρώνει τους μισθούς 3 μέρες νωρίτερα από ό,τι πρέπει, μια υπόμνηση ότι σε αρκετούς δήμους της χώρας τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Στη φωτογραφία ο Νίκος Τράκας (δεξιά) με τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των 3Β Γιάννη Παναγόπουλο.

IMG_5072

Την Ανεξάρτητη Κίνηση εκπροσώπησε η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαρία Σίνα.

IMG_5065

Με τη γνωστή του εύθυμη διάθεση έδωσε τις ευχές του ο Δημήτρης Δαβάκης, επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών.

IMG_5068

Η Ελένη Δόγκα, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Βούληση, ήταν και η τυχερή της ημέρας, καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας των αιρετών.

IMG_5071

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος, έφτασε κάπως καθυστερημένα και διαμαρτυρήθηκε έντονα που η κοπή πίτας έγινε χωρίς την παρουσία του, αν και αργότερα ζήτησε συγγνώμη και έδωσε με τη σειρά του ευχές στους εργαζόμενους.

IMG_5083

Η οικοδέσποινα της μεγάλης εκδήλωσης, Μαρία Μπραϊμνιώτη, φρόντισε ώστε ακόμη κι αν τα πιάτα στέναζαν από το βάρος, να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

IMG_5033

Ο γιος της υπαλλάλου Μαρίας Γράψα, από την Υπηρεσία Δόμησης, κέρδισε το φλουρί της πίτας και δεν έκρυψε τη χαρά του για την τύχη του αλλά και το ρεπό που κέρδισε η μητέρα του.

IMG_5067

Οι αντιδήμαρχοι (από δεξιά) Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και Νανά Καραγιάν, με τον ιερέα που ευλόγησε την πίτα.

IMG_5034

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Βαδάση και τον δημοτικό σύμβουλο από τη Βάρη, Κώστα Σφέτσα.

IMG_5035

Στο τραπέζι της αντιπολίτευσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπελετσιώτης, Δημήτρης Κιούκης, Διονύσης Κοντονής και Θάνος Ματόπουλος.

IMG_5025

Η Νατάσα Κουρεντζή, πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας με την αδερφή της, Κατερίνα Κουρεντζή, που πήρε τη σκυτάλη στη σκηνή και ερμήνευσε γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

IMG_5084

 

 

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement