ΡΙΚΙΠ: Στις καλένδες η διευθέτηση του ρέματος στο Κόρμπι;

Ανακοίνωση που υποστηρίζει ότι η διευθέτηση του ρέματος στο Κόρμπι καθυστερεί εξέδωσε σήμερα η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Την παραθέτουμε αυτούσια:

“Η περιφέρεια Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε ότι το έργο της διευθέτησης του ρέματος  στο Κόρμπι της Βάρης και τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μηλαδέζα της  Βάρης δεν εντάσσονται στο τρέχον ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και  η ένταξή τους στο Σχέδιο Πόλης (Β Ανάρτηση).

Την ευθύνη γι’ αυτό φέρουν η Περιφέρεια Αν . Αττικής και ο Δήμος Βούλας, που παρ όλες τις προεκλογικές τους εξαγγελίες, δεν μερίμνησαν ώστε τα έργα  συμπεριληφθούν  στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ της τρέχουσας περιόδου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπ. Πανάς, εξάντλησε τη ενεργητικότητά του στην προεκλογική του εκστρατεία και δεν  ενδιαφέρθηκε διόλου για την πορεία του θέματος, ασκώντας τον απαιτούμενο έλεγχο και κατά συνέπεια την απαιτούμενη πίεση στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Είναι προφανές ότι  τα προβλήματα των δημοτών δεν αποτελούν προτεραιότητα  ούτε για τον κύριο Σγουρό ούτε για τον κύριο Πανά και αξιοποιούνται  μόνο για τη  δημιουργία εντυπώσεων. Όσο για τη δέσμευσή τους απέναντι στους δημότες, αυτή δεν υφίσταται καν…”