Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη… η βίλα του (πρώην) ζεύγους Κωστόπουλου-Μπαλατσινού

Το σπίτι που μοιάζει χτισμένο πάνω στο νερό

Σε πλειστηριασμό βγαίνει η βίλα στην οποία έζησαν επί 13 χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στη Φιλοθέη. Η τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει λόγω κατάσχεσης, μετά το «κανόνι» του εκδότη η βίλα της Φιλοθέης ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Τιμή εκκίνησης του κτίσματος των 1.242,23 τ.μ. και των τεσσάρων επιπέδων, τα 8,05 εκατ. ευρώ.

kostopoulou-1

Πρόκεται για ένα χλιδάτο σπίτι, σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής. Περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλα συνολικής επιφάνειας 1.242,23 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 69 τ.μ. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο, περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ. (γυμναστήριο και playroom), το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. (κουζίνα και καθιστικό), τον πρώτο όροφο 252,63 τ.μ. (κρεβατοκάμαρες) και τον δεύτερο όροφο 182 τ.μ., ένα άνετο ρετιρέ γραφείο.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο, η βίλα ήταν διακοσμημένη σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι. Η πισίνα του σπιτιού αγγίζει τις μπαλκονόπορτες του ισογείου, ώστε να δίνει την εντύπωση πως το σπίτι βρίσκεται πάνω στο νερό, ενώ ένα από τα στοιχεία που κόβουν την ανάσα είναι ότι ο ένας τοίχος του υπογείου είναι γυάλινος και φαίνεται όλη η πλευρά της πισίνας σαν ένα τεράστιο ενυδρείο. Από την άλλη πλευρά του υπογείου υπάρχουν οι ξενώνες και τα δωμάτια του προσωπικού.
Τέλος εποχής, λοιπόν. Όχι μόνο για μια σχέση, όχι μόνο για έναν χλιδάτο τρόπο ζωής, αλλά και για μια ολόκληρη αντίληψη του τι σημαίνει «επιτυχία».

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας