Κουρτίνες και υφάσματα - Ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς

Κουρτίνες και υφάσματα – Ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς

Πολλοί θεωρούν ότι για τη σωστή διακόσμηση σπιτιού είναι απαραίτητη η επίπλωση και ίσως κάποια διακοσμητικά. Όμως το σωστό décor ολοκληρώνεται στην πραγματικότητα με τις κουρτίνες και την επιλογή του σωστού υφάσματος.

Οι ψηλές κουρτίνες για παράδειγμα κολακεύουν και ψηλώνουν τον χώρο, ταιριάζοντας και σε ψηλά και σε στενά ανοίγματα. Αν το κουρτινόξυλο μπαίνει χαμηλότερα, τότε δίνει άλλες αρετές στον χώρο. Η επιλογή είναι δύσκολη, γι΄αυτό σας δίνουμε μερικές εναλλακτικές σε υφάσματα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά:

Βαμβακερό: Είναι ανθεκτικό ύφασμα που χρησιμοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς να ξεθωριάζει. Αυτό δίνει ταυτόχρονα την ικανότητα να απορροφά έως και 20% την υγρασία.

Λινό: Χρησιμοποιείται κυρίως το καλοκαίρι και είναι πολύ ζωντανό ύφασμα.

Βελούδο: Απαλό στην υφή, με τέλεια προσαρμογή και παράλληλα άριστη μόνωση, γι’ αυτό είναι η νούμερο ένα επιλογή το καλοκαίρι.

Μεταξωτό: Το φυσικό μετάξι είναι ύφασμα πολυτελείας, μπορεί να σταθεί τέλεια όλες τις εποχές του χρόνου στον χώρο σας.

Μάλλινο: Το ύφασμα αυτό έχει πολλές θερμομονωτικές ικανότητες και χρησιμοποιείται κυρίως τον χειμώνα.

Blackout: Αυτές οι κουρτίνες, όταν είναι κλειστές, εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να περάσει, δημιουργώντας 100% συσκότιση στον χώρο. Για εσάς που δεν θέλετε να σας ενοχλεί τίποτα μέσα στο δωμάτιο, επιλέξτε τις!

Η εταιρεία Flora Fabrics στην Θεσσαλονίκη θα σας προσφέρει στις καλύτερες τιμές κουρτίνες στα πιο in fashion σχέδια. Το προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε την κουρτίνα εκείνη που σας ταιριάζει ανάλογα με την εποχή και τις απαιτήσεις σας.

Μη ξεχνάτε ότι μπορεί να έχετε φτιάξει το σπίτι σας έτσι όπως θέλετε, αλλά να μην έχετε προβλέψει τη πιο σημαντική λεπτομέρεια. Κρεμάστε την παλιά σας κουρτίνα στο νέο σας σπίτι και θα καταλάβετε τη διαφορά.

Επιλέξτε κουρτίνες και υφάσματα στη Θεσσαλονίκη μόνο στη Flora Fabrics.