Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Φώτης Κούτρας

Τα 3Β και πιο ειδικά, η Βάρη, έχουν τον υποψήφιό τους στο συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Ο Φώτης Κούτρας, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Χερώματος Βάρης Νυμφόληπτος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Γράφει για την υποψηφιότητά του ο Φώτης Κούτρας:

Η Ανατολική Αττική είναι μια περιοχή προικισμένη με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Όσο πολλές όμως είναι οι ομορφιές της, άλλα τόσα και περισσότερα είναι τα προβλήματά της, που αποτελούν και την καθημερινότητα όλων μας. Η έλλειψη υποδομών είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Αυτό σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, με ευρωπαϊκούς θεσμούς και προγράμματα, μπορεί να ανατραπεί.

Ο Γιάννης Σγουρός έχει ήδη επιτελέσει σημαντικό έργο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής με τη δρομολόγηση πολλών έργων, πολλά εκ των οποίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη και αρκετά άλλα είναι υπό υλοποίηση. Αυτό το σημαντικό έργο μπορούμε με καινούργιες ιδέες και οράματα να το συνεχίσουμε και να το μεγαλώσουμε, δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές για την Ανατολική Αττική.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας