Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Nέα Δημοκρατία προς ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράψτε τον Κραουνάκη από το κλαμπ των φίλων σας!

 

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τις δηλώσεις που έκανε ο δημοφιλής συνθέτης σε τηλεοπτική εκπομπή για κάποιον «Βορειοελλαδίτη» φίλο του που τον επισκέφθηκε και του είπε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία».

Έτσι, η ΝΔ ζητά από τον Σταμάτη Κραουνάκη να ανακαλέσει και ταυτόχρονα ζητάει από το ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει «από το κλαμπ των φίλων του» και να τον διαγράψει από τη λίστα των υποστηρικτών, που ο κ. Τσίπρας παρουσίασε για τις ευρωεκλογές. «Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απαράδεκτες απόψεις του» αναφέρει η ΝΔ.

Βέβαια, εύκολα ο κ. Κραουνάκης θα μπορούσε να πει ότι αυτά δεν τα λέει ο ίδιος, αλλά ένας φίλος του. Πιο ψύχραιμοι επισημαίνουν τέτοια λόγια μπορεί να λέγονται για πλάκα μεταξύ πολύ στενών φίλων και σε κλειστό χώρο, όμως δεν λέγονται στα ΜΜΕ και από ένα δημόσιο πρόσωπο. Και όταν λέμε «πλάκα», εννοούμε μαθητικού ή ποδοσφαιρικού επιπέδου. Ωστόσο πολύ πιο γελοίο από το χιούμορ του φίλου του Κραουνάκη είναι το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα γραπώνεται από τα σχόλια ενός εκκεντρικού σατιρικού καλλιτέχνη για να χτυπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα για πολύ σημαντικότερα ζητήματα δεν ασχολείται καν.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας