Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Συναυλία με τίτλο «Παραμύθια και Μαγεία», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Διονύση Γραμμένου, με σολίστ τη διεθνούς φήμης πιανίστα Anna Fedorova.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναυλιών υπό τον τίτλο «Η Λίμνη των Ήχων», υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Διονύση Γραμμένου.

Τα εισιτήρια για την είσοδο στη συναυλία κοστίζουν από 34 ως 68 ευρώ.

Από τους διοργανωτές τονίζεται ότι η συναυλία “πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάδειξης και αξιοποίησης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της ιστορίας της Λίμνης”, μολονότι όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους εκδηλώσεις απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά από το Προεδρικό Διάταγμα προστασίας της Λίμνης Βουλιαγμένης που την έχει ανακηρύξει ως Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση τελεί μάλιστα “υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 είχε υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας που διαχειρίζεται τη Λίμνη εξαιτίας …μιας συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο χώρο με διαφορετικό στιλ μουσικής και μεγαλύτερη ένταση.

Περισσότερα για το θέμα των εκδηλώσεων εντός της Λίμνης Βουλιαγμένης που αντιβαίνουν στο πνεύμα της προστασίας της ως μνημείου δείτε εδώ:

http://3vita.gr/limni-13612

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας