Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

100 γυναίκες από Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη γνώρισαν το Krav Maga

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του ειδικά διαμορφωμένου για γυναίκες σεμιναρίου αυτοάμυνας «Stay Away», που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας «Γ. Γεννηματάς».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν περίπου 100 γυναίκες, όλων των ηλικιών οι οποίες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τις βασικές αρχές αυτοάμυνας και τις πρώτες αντιδράσεις σε περίπτωση κινδύνου, από τον διευθυντή του προγράμματος στην παγκόσμια ομοσπονδία Krav Maga (IKMF) Σλόμι Μογιάλ αλλά και από δεκάδες προπονητές από σχολές της Ελλάδας.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για τη δράση αυτή, ειδικά μετά τη διαβεβαίωση του κ. Μογιάλ ότι με τις τεχνικές που απέκτησαν από το σεμινάριο θα έχουν 97% πιθανότητα να αποκρούσουν κάποια επίθεση.

Stay Away_070Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έδωσε το “παρών” στο σεμινάριο και αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές για τη συμμετοχή τους, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δέχτηκε με χαρά τη συνεργασία της IKMF αφού θεωρεί σημαντικό να μπορεί ο Δήμος να προσφέρει στους δημότες δωρεάν, δράσεις που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών αλλά και τον αθλητισμό.

Ζήτησε από τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν και να επαναλάβουν στο Δήμο αντίστοιχες δράσεις για γυναίκες, αλλά και για άλλες ομάδες του πληθυσμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας