Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Κλειστά 2 τμήματα του 2ου Λυκείου Βούλας λόγω Covid-19

Κλειστά θα παραμείνουν για 14 μέρες δύο τμήματα του Β΄ Λυκείου Βούλας λόγω ύπαρξης κρούσματος Covid – 19 σε μαθητή, έπειτα από απόφαση που έλαβε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση αφορά τα τμήμα Β4 γενικής εκπαίδευσης και το Β Θετικό 2 Κατεύθυνσης και ελήφθη μετά την εκτίμηση κινδύνου που διενεργήθηκε σήμερα, όταν διαπιστώθηκε η ύπαρξη του κρούσματος.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, οι μαθητές των τμημάτων που τίθενται σε αναστολή θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους με τηλεεκπαίδευση.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, από την πρώτη στιγμή της πληροφόρησης για την ύπαρξη του κρούσματος προέβη στην απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου και κάλεσε τους έξι καθηγητές που είχαν επαφή με τα συγκεκριμένα τμήματα καθώς και όλους τους εργάτες καθαριότητας του σχολικού συγκροτήματος να κάνουν μοριακό τεστ με έξοδα του Δήμου.

Παράλληλα παρακολουθεί επικουρικά τις εξελίξεις και είναι στη διάθεση των αρμοδίων φορέων να συμβάλει σε οποιαδήποτε επιπρόσθετη ενέργεια κριθεί απαραίτητη.

Advertisement