Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Ladies Run: Στη Βουλιαγμένη ο ομορφότερος αγώνας δρόμου

Το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, Astir Palace, μετά από τις 3 προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του LadiesRun 2012-2013-2014 ανοίγει και πάλι φέτος τις πύλες του για να φιλοξενήσει τις γυναίκες δρομείς σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα ξαναβρεθούν σ’ αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.

Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion Resort που μας φιλοξενεί για 4η συνεχή χρονιά. Οι δρομείς θα τρέξουν μέσα από τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν από τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.

Στο τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα υπάρχει αναστροφή και αντίστροφη πορεία επί της Απόλλωνος ως την πανέμορφη Astir Marina.

Ladies-Run-map2Ακολουθεί διέλευση μέσα από τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και από εκεί αναστροφή στο ύψος του Ν.Ο.Β και επιστροφή στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου, ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (επί δύο για τα 10 χλμ.).

Για τέταρτη χρονιά, ο αγώνας συνεργάζεται με το σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”, που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο “Δεσμός” στοχεύει στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος –των περισσευούμενων αγαθών που έχουμε είτε ως εταιρείες, είτε ως ιδιώτες– καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

5€ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ θα διατεθούν, μέσω του “ΔΕΣΜΟΥ”, σε φιλανθρωπικό σκοπό γυναικείου ενδιαφέροντος. Το 2012 προσφέρθηκαν 3.000 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 2013 το Ladies Run αγόρασε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο πολύ μεγαλύτερης αξίας για τα ανοικτά πολυιατρεία των “Γιατρών του Κόσμου”. Το 2014 εκτός από τις επαγγελματικές ραπτομηχανές που αποκτήθηκαν για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΦΟΙΒΗ, η διοργάνωση προσέφερε και 10 βρεφικά κρεβάτια (κούνιες) και στρώματα στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα-Θήβας, για τα μωρά που μεγαλώνουν στη φυλακή με τις μαμάδες τους.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η διοργάνωση και φέτος τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου.

Σημ.: Οι συμμετοχές για τον αγώνα έχουν ήδη κλείσει! 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας