Νέα θέση για τη λαϊκή αγορά της Βούλας

Νέα θέση για τη λαϊκή αγορά της Βούλας

Με απόφαση της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, η λαϊκή αγορά της Πέμπτης, στη Δημοτική Ενότητα Βούλας θα μετακινηθεί, από την Οδό Ιωάννου Μεταξά στην Οδό Παπάγου, (από τη συμβολή με την οδό Πόρου έως την οδό Ίριδος) από τις 11 Φεβρουαρίου για έξι μήνες.

Ο αρχικός σχεδιασμός, βάσει σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν να μετακινηθεί η Λαϊκή Αγορά από την αρχή του έτους, αλλά λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της Περιφέρειας, δημιουργήθηκε μια καθυστέρηση περίπου σαράντα ημερών.

Τελικά, με την 1687/13/8/2015 απόφαση της Περιφέρειας Αττικής εγκρίθηκε η εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη μετακίνηση της αγοράς κάθε έξι μήνες, αλλά θεωρήθηκε έναρξη της περιόδου, η ημερομηνία λήψης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε Βάρη και Βουλιαγμένη:

Η Λαϊκή Αγορά της Δημοτικής Ενότητας Βάρης πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Ιουνίου στο παρκινγκ της πλαζ Βάρκιζας και για τους υπόλοιπους τρεις μήνες του έτους, από 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο παρκινγκ επί της Οδού Μουτούση, έξω από τα σχολεία της Δ.Ε. Βάρης.

Στη Βουλιαγμένη λειτουργεί Λαϊκή Αγορά κάθε Σάββατο στην Οδό Θησέως, μεταξύ των οδών Άρεως και Αιόλου.