Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Νέες θέσεις στη λαϊκή αγορά της Βούλας

Τρεις θέσεις οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά εξάμηνο θα έχει η λαϊκή αγορά στη Βούλα.

Έτσι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 31 Μαρτίου 2015, παρά τις αντιρρήσεις κατοίκων της συνοικίας Ευρυάλη, που διαμαρτύρονται για την επιβάρυνση της δικής τους γειτονιάς.

Οι θέσεις αυτές είναι:

Α1. Στην στην οδό Καραΐσκάκη (από την οδό Παπάγου έως τη οδό Ρήγα Φεραίου), η οποία και ήδη διενεργείται για τέσσερις μήνες κάθε Πέμπτη, για δύο ακόμα μήνες έως και την τελευταία Πέμπτη του μηνός Ιουνίου.

Α2. Στην οδό Ιωάννου Μεταξά (από την οδό Μάρκου Μπότσαρη έως την οδό Κανάρη) για το χρονικό διάστημα από την πρώτη Πέμπτη του μηνός Ιουλίου έως και την τελευταία Πέμπτη του μηνός Δεκεμβρίου, και

Α3. Στην οδό Παπάγου (από την συμβολή Παπάγου και Πόρου έως και την οδό Σόλωνος) για το χρονικό διάστημα από την πρώτη Πέμπτη του μηνός Ιανουαρίου έως και την τελευταία Πέμπτη του μηνός Ιουνίου.

Η χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς καθώς και τα διαστήματα διεξαγωγής της, θα αλλάζει κάθε έξι μήνες εκ περιτροπής με την σειρά όπως αυτή αναφέρεται ανωτέρω.

Η Βιολογική αγορά θα λειτουργεί στην οδό Νηρέως και συγκεκριμένα από την οδό Διός έως την οδό Ήρας για όλο το έτος, κάθε Σάββατο.

Για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς από το Δίλοφο στο Πανόραμα της Βούλας το σώμα αποφάσισε να αναβάλλει το θέμα διότι δεν υπήρχε σχετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας