Λαμπροπούλου - Σαχατζιάν ένα φρέσκο δίδυμο για τη Βούλα

Λαμπροπούλου – Σαχατζιάν ένα φρέσκο δίδυμο για τη Βούλα

Δύο νέα πρόσωπα στα δημοτικά πράγματα, αλλά με μεγάλη ιστορία ανάμιξης στα κοινά, διεκδικούν την ψήφο των συνδημοτών τους για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας στις προσεχείς εκλογές. 

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου και η Άρτεμις Σαχατζιάν, ένα φρέσκο δίδυμο στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου “Πόλη για να ζεις”, γνωρίζουν όσο λίγοι την ιστορία και την πορεία της Βούλας, έχοντας μεγαλώσει στα όριά της και πλέον θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της πόλης.

Κατά κοινή ομολογία η κοινή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν στον πεζόδρομο της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου ήταν από τις πιο ζεστές και φιλικές, ενώ συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου και βέβαια αρκετούς συνυποψηφίους τους, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ψαλλίδας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Βαλάτας, Δημήτρης Κιούκης και Κατερίνα Σταμπέλου.

Η Άρτεμις Σαχατζιάν άνοιξε την εκδήλωση με μια αναφορά στον άνθρωπο που την μύησε όπως είπε στον κόσμο της αυτοδιοίκησης, τον Θεόδωρο Κατριβάνο, που υπήρξε στενός φίλος της οικογένειάς της. Όπως και η Μυρτώ Λαμπροπούλου, συνδέεται από τα μαθητικά χρόνια με τον σημερινό Δήμαρχο και πλέον όπως είπε οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις της της επιτρέπουν να αφιερώσει χρόνο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών της.

Με ένα βιογραφικό που εγγυάται στενή γνώση των δημοτικών θεμάτων -καθώς εργάζεται στο ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων- η Άρτεμις Σαχατζιάν υπογράμμισε τη δέσμευσή της  “να είμαι δίπλα στους συνδημότες μας, να είμαι ο άνθρωπός τους και μαζί να προσπαθήσουμε να λύνουμε τυχόν προβλήματα της καθημερινότητας μας”.

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου με τη σειρά της εστίασε την ομιλία της στην πολιτική της διαδρομή από τα μαθητικά χρόνια, όπου και γνώρισε τον σημερινό Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. “Η γειτονιά όπου ζούμε μπορεί και πρέπει να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζει ο πολίτης στη κοινωνία”, τόνισε και υπογράμμισε τον καίριο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι γυναίκες στη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Όπως σημείωσε η Μυρτώ Λαμπροπούλου, οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν το πολιτικό πρόγραμμα του σημερινού Δημάρχου και πρόσθεσε ότι τομέας που χρειάζεται ενίσχυση είναι η φροντίδα της τρίτης ηλικίας και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

Το λόγο εν συνεχεία πήρε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος ανέπτυξε πλευρές του προγράμματος της παράταξής του που αφορούν στη δημοτική ενότητα Βούλας, ζητώντας τη στήριξη των πολιτών για το δημιουργικό έργο που συντελέστηκε αλλά και για τις πρωτροβουλίες που έρχονται.