Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Λάζαρος Καραούλης: 6 αστυνομικοί αντί 43 στην Ασφάλεια Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Την υποστελέχωση της ΕΛΑΣ αναδεικνύει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επισκέφτηκε ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και να συζητήσει μαζί τους για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Εκεί συζήτησε με την Διοικητή κ. Σουλιώτη καθώς και με προσωπικό του Α.Τ. το πρόσφατο περιστατικό της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Βάρη αλλά και μια σειρά ζητημάτων όπου και διαπίστωσε για άλλη μια φορά το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα σχεδόν τα Α.Τ. της Αν. Αττικής, η υποστελέχωση ανθρώπινου δυναμικού.

Η υποστελέχωση αυτή οφείλεται σύμφωνα με τον κ. Καραούλη στη φύλαξη υψηλών προσώπων και στις αποσπάσεις στη Frontex. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, υπάρχουν μόλις 6 άτομα στην Ασφάλεια από 43 που είναι η πραγματική του δύναμη!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λάζαρος Καραούλης επισημαίνει:

“Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αντικειμενική αδυναμία της πλήρους προστασίας της περιοχής και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει έξαρση σε απάτες εις βάρος των πολιτών. Χρειάζεται άμεση ενίσχυση των τμημάτων της ασφάλειας και ιδιαίτερα των Πολυδύναμων, που επιτελούν σημαντικό έργο και είναι αποδυναμωμένα. Η ασφάλεια και προστασία των πολιτών της Ανατολικής Αττικής είναι βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement