Το ΄πε, το ΄πε ο Κωνσταντέλλος (το “ναι” στον ΛΕΠΑ)

Υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό “Πόλη για να ζεις” θα είναι ο Λευτέρης Πανταζής, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το γραφείο Τύπου της παράταξης.

Στην ανακοίνωση του Λευτέρη Πανταζή που κυκλοφόρησε αναφέρεται πως  “αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, θέση την οποία θα διεκδικήσω στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου”. Ο Λευτέρης Πανταζής συμπληρώνει ότι “ο Γρηγόρης με έπεισε από την πρώτη στιγμή ότι διαθέτει όλα τα προσόντα που χρειάζεται ένας αποτελεσματικός Δήμαρχος“. 

tspg

Σε ό,τι αφορά την πολυ-προβεβλημένη δήλωσή του ότι διεκδικούσε τη δημαρχία των 3Β, εξήγησε ότι “λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας μου είναι αδύνατον να ανταποκριθώ σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα”.

Τα δημοτικά πλέον αποκτούν και μια …αλέγκρα νότα, αφού θα μπορούμε να παρωδούμε “ήρθε χι, το ‘βαλε ο Βαμ Βασάκης” ακολουθώντας την τελευταία διαφημιστική επιτυχία του καλλιτέχνη, όταν πρωταγωνίστησε σε σποτ εταιρείας ιντερνετικού στοιχήματος.

Το στοίχημα όμως του Δήμου δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Λευτέρη Πανταζή. Διότι μπορεί η “ψήφος του χαβαλέ” να έχει πάντοτε πολλούς οπαδούς, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Λευτέρης Πανταζής εκτός από προβεβλημένο και αρκετά αγαπητό πρόσωπο, είναι επιχειρηματίας της περιοχής των 3Β, με συγκεκριμένα συμφέροντα πάνω σε ζώνες όπου οι πολιτικές των συνδυασμών συγκρούονται. Μιλάμε για το παραλιακό μέτωπο, όπου ο ΛΕΠΑ δραστηριοποιείται με καντίνες στις πλαζ και με ένα ιδιωτικό αθλητικό κέντρο.