Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανεξάρτητη Κίνηση

O ΛΕΠΑ απαντά στον Πανά

Απάντηση στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Κίνηση ΒΒΒ για τη συμφωνία Πανταζή – Κωνσταντέλλου δημοσιοποίησε σήμερα ο Λευτέρης Πανταζής, που υπογράφει και πρώτη φορά με το πραγματικό του επώνυμο, Πογκοζίδης.

Ο καλλιτέχνης κάνει λόγο για “πόλεμο λάσπης” από τον Δήμαρχο Σπύρο Πανά, όμως μάλλον εκτίθεται από το περιεχόμενο της επιστολής του.

  • Πρώτον, αναφέρει το δήμαρχο με το όνομα του αδερφού του, Χρύσανθου. Κι όμως υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος “επανειλημμένα με επισκεπτόταν σπίτι μου και με παρακαλούσε να κατεβώ με την δική του παράταξη”. Μάλλον δεν συστήθηκαν στην πόρτα…
  • Δεύτερον, προσπαθεί να απαξιώσει το Σπύρο Πανά αποκαλώντας τον “εκτελούντα χρέη Δημάρχου” μια τακτική που τη δοκίμασε πρώτος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να την εγκαταλείψει όμως γρήγορα.
  • Τρίτον, και επί της ουσίας, δεν απαντά στο ποιο μοντέλο αξιοποίησης πρεσβεύει για το παραλιακό μέτωπο, παρά περιορίζεται να πει ότι οι καντίνες στην παραλία ανήκουν στην ΕΤΑΔ και όχι στον Δήμο. Μα ακριβώς αυτό είναι το πάγιο αίτημα του Δήμου (και της παράταξης Κωνσταντέλλου –ή μήπως όχι;-) η απόδοση των ακτών που διαχειρίζεται σήμερα η ΕΤΑΔ στον Δήμο.

Δείτε αυτούσιο το κείμενο επιστολής του Λευτέρη Πογκοζίδη Πανταζή:

Η ΣΚΛΗΡΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Λευτέρη Πανταζή….ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο πολιτικό ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ από τον Πανά!

Ο Λευτέρης Πανταζής, κατακεραυνώνει τον Χρύσανθο Πανά μετά την επιστολή που έστειλε ο δεύτερος, αφήνοντας υποννούμενα για τους σκοπούς του τραγουδιστή που κατεβαίνει ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης , Γρηγόρη Κωνσταντέλου!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΖΙΔΗ (ΠΑΝΤΑΖΗ)

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Κ Πανά σχετικά με την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Κου Γρηγόρη Κωσταντέλου , μέσα από την οποία ο εκτελών χρέη Δημάρχου με κατηγορεί ότι η απόφαση μου να πολιτευτώ κρύβει προθέσεις να <παραδοθεί> η εκμετάλλευση των παραλιών μας σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο Κύριος Πανάς θυμίζω ότι δεν έχει εκλεγεί ποτέ Δήμαρχος , απλώς εκτελεί χρέη Δημάρχου μετά την ατυχή ασθένεια του εκλεγμένου , καταξιωμένου και επί σειρά ετών φίλου μου Γρηγόρη Κασιδόκωστα .Ο ισχυρισμός του για την δήθεν κρυφή ατζέντα μου είναι τουλάχιστον αστείος και μου δημιουργεί την εξής εύλογη απορία:

Όταν ο Κύριος Πανάς επανειλημμένα με επισκεπτόταν σπίτι μου και με παρακαλούσε να κατεβώ με την δική του παράταξη τότε δεν εξυπηρετούσα κρυφά επιχειρηματικά συμφέροντα;

Αλώστε ο βασικός λόγος που τον απέρριψα είναι γιατί δεν με έπεισε ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει τον τόπο μας .

Όλοι οι δημότες γνωρίζουν ότι εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω ανάγκη ούτε με ενδιαφέρει να ζήσω από την πολιτική αλλά μπαίνω για να βοηθήσω τον τόπο μου.

Οι επιχειρήσεις που έχω είναι τρεις καντίνες και ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά , μακριά από τα ναρκωτικά και τις αλκοολούχες ουσίες. Προφανώς δεν αρέσει του κου Πανά αυτό ; Μήπως θέλει και να το κλείσουμε;

Διευκρινίζω ότι οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο αλλά ανήκουν στην ΕΤΑΔ Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου.

Ο Εκτελών χρέη Δημάρχου Κος Πανάς είναι ή ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη μας, έχει ή είχε ποτέ συμφέροντα από αυτά;

Όταν μάλιστα δεσμεύεται πως θα <διεκδικήσει> το δικαίωμα να περάσει στον έλεγχο του Δήμου το παραλιακό μέτωπο όλης της πόλης , κάτι που δεν έκανε και δεν κάνει όσο ασκεί διοίκηση στον Δήμο ,τώρα γιατί άραγε ενδιαφέρεται τόσο πολύ;

Συστήνω στον Κο Πανά να διατηρήσει την ψυχραιμία του κατά τις λίγες μέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές και να σταματήσει να δυσφημεί τους νομοταγείς και επιτυχημένους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον Δήμο.

Με τιμή
Λευτέρης Παγκοζίδης -Πανταζής

κλειδαράς Σπανός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement