Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ για ένα ιδανικό και μοντέρνο κρεβάτι

Χαλαρωτική κρεβατοκάμαρα όλες τις εποχές του χρόνου δεν γίνεται. Ο χώρος σας σε κάθε εποχή χρειάζεται κάποιες mini αλλαγές για να είναι έτοιμος να υποδεχθεί το τοπίο του καιρού.

Η άνοιξη που έρχεται σε λίγο σηματοδοτεί την επόμενη αλλαγή σας. Η κρεβατοκάμαρα λοιπόν, είναι ο κατεξοχήν χώρος που αλλάζει και ετοιμάζεται να φέρει την άνοιξη μέσα από λευκά είδη.

Ποιες είναι οι κινήσεις ματ που αλλάζουν το χειμωνιάτικο σκηνικό σε ανοιξιάτικο;

kentia1

Floral και άνοιξη είναι δύο έννοιες αλληλένδετες, για αυτό ο χώρος σας πρέπει να την εκπέμπει αυτήν την φιλοσοφία. Τα σεντόνια που θα προμηθευτείτε δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Επιλέξτε την σειρά Arlin για ένα φόντο ανθισμένο στο δωμάτιό σας και νιώστε ευεξία κάθε μέρα. Τα σεντόνια κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι είναι πενιέ σατέν των 240 κλωστών. Στο ίδιο σετ μπορείτε να βρείτε κουβερλί, μαξιλαροθήκες και λεπτό πάπλωμα.

Focus στις μαξιλαροθήκες

000040900_0

Από ένα μοντέρνο κρεβάτι δεν μπορούν να λείπουν τα μαξιλάρια φιγούρας. Με αυτά το κρεβάτι μοιάζει αριστοκρατικό και πολύ ιδιαίτερο. Το online κατάστημα της ΚΕΝΤΙΑ φέρνει σε πρώτο πλάνο χρωματιστές ιδέες που μοιάζουν με ζαχαρωτά και κάνουν τον χώρο σας να φωτίζεται! Η μαξιλαροθήκη Colori είναι μία από αυτές. Αποκτήστε την με -70% έκπτωση.

Εάν, πάλι, θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα, δείτε εδώ μια μεγάλη ποικιλία από μαξιλαροθήκες που ξεχωρίζουν!

Γιατί ΚΕΝΤΙΑ

Διαλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, όχι μόνο ανατομικές λύσεις, αλλά πανέμορφα σχέδια και λευκά είδη που θα αλλάξουν το σκηνικό στην κρεβατοκάμαρά σας, αμέσως. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kentia.gr για ακόμα μια φορά σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement