Μοιραστείτε το
Το 1ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Fighting System και στην κατηγορία +21 Ανδρών -56 κιλά έφερε ο αθλητής ΑΣ Λεύκαρος Αρά Τζανικιάν.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Βοσνία γράφοντας ιστορία.
Η πορεία του Αρά σε αυτό το πανευρωπαϊκό ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη. Ακολουθώντας με ακρίβεια το σχεδιασμό στρατηγικής και τακτικής και αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα ταχύτητας και έκρηξης του Αρά, ήρθε η πολυπόθητη νίκη και το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο fighting system.
“Το μετάλλιο αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα 18 χρόνων σταθερής εκπαίδευσης, προπονήσεων και μεγάλων προσπαθειών”, τόνισε ο υπεύθυνος του Λεύκαρου, Γιώργος Ζαντιώτης.
Έλληνες, ξένοι αθλητές και προπονητές χειροκρότησαν την μεγάλη και άξια επιτυχία του Έλληνα αθλητή όπου τον τελευταίο καιρό είναι σταθερά ψηλά στην κατάταξη των αθλητών της JJIF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζιου Ζιτσου).
Ο Σύλλογος έδωσε με ανακοίνωσή του συγχαρητήρια και στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου ΕΦΕΟΖΖ, στον Πρόεδρο και στη Γενική Γραμματέα Ανέστη και Μαίρη Πουλικίδη, “που έκαναν τα μέγιστα για την συνολική καλή παρουσία της Ελλάδας σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τελικό απολογισμό 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο”.