Με μεγάλη επιτυχία και λαμπρότητα έκλεισε τα 20 χρόνια δράσης και επιτυχιών ο πρωταθλητής σύλλογος του Ju Jitsu Α.Σ. Λεύκαρος, διοργανώνοντας το μεγάλο show πολεμικών τεχνών με την επωνυμία Λευκάρεια 2014.
Όλη η μεγάλη ομάδα του Α.Σ. Λεύκαρος, τα συνεργαζόμενα παραρτήματα, το τμήμα των Ιδιωτικών Εκπ. Γείτονα αλλά και πολλοί φίλοι από τον ευρύτερο χώρο των πολεμικών τεχνών και του αθλητισμού ήσαν εκεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Γ.Γεννηματάς’’ της Βούλας την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, για να γιορτάσουν τη μεγάλη πορεία του πρωτοπόρου συλλόγου.
Πλούσια η εκδήλωση σε θέαμα με εντυπωσιακά προγράμματα και μπόλικο χιούμορ αλλά και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους και επισήμους.
Οι συνεργάτες και οι φίλοι του συλλόγου όπου έκαναν παρουσιάσεις ήταν με τη σειρά οι παρακάτω:
Κ. Καζάκος Ju Jitsu & Okinawa karate
- Ν. Μανάτος Aikido & Iaido
- Κ. Λαμπρινούδης Krav Maga
- Γ. Λαΐτσα Δημόσια Σχολεία
- Κ. Παπαδιού Ju Jitsu Δημόσια Σχολεία
- Κ. Κότσαλης Ju Jitsu παράρτημα Αγία Μαρίνα
- Κ. Κατοίκος Kick Boxing
- Σ. Παπαδόπουλος Kobudo
- Η. Μπατσινίλας Brazilian Jiu Jitsu & M.M.A.
- K. Δρούγκας Ju Jitsu παράρτημα ΣΕΦ
- Β. Θανάσουλα Ενόργανη
- Μ. Σουμπασάκη & Ν.Ξένος Sport Karate
ενώ παρευρέθηκαν και πολλοί εκλεκτοί επίσημοι όπως ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο πρόεδρος επιτροπής παιδείας των 3Β Νίκος Βάσης, ο Γιάννης Αγαλιώτης αντιπρόεδρος τους ΟΑΠΠΑ, η πρόεδρος Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπ/σης Μίμα Νικηφοράκη, η Πρόεδρος Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπ/σης κα. Τριάντη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φ. Χατζηστεφάνου.
Eκπρόσωπος από την Γ.Γ.Α. ήταν η Παπαθανασίου Άρτεμις, την Ελληνική Ομοσπονδία Ju Jitsu την εκπροσώπησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Πουλικίδης, ενώ κοντά μας ήσαν και πολλοί επώνυμοι αθλητές όπως ο γνωστός μπασκετμπολίστας Μιχάλης Κακιούζης, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Sport Karate Γιώργος Τζάνος, ο διεθνής αθλητής του Μ.Μ.Α. Τόνυ Χριστοδούλου, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του Grappling και του Ne Waza Χρήστος Κελετζιάν , ο Διεθνής Έλληνας πρωταθλητής Kick Boxing Χαχαμίδης Λευτέρης.
Τα Λευκάρεια 2014 όπως και το μεγάλο σεμινάριο με τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ju Jitsu, Bertrand Amoussou είναι δράσεις επιχορηγούμενες από τον ΟΑΠΠΑ και τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.
H εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης.