Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Πατούλης σατιρίζει Λαφαζάνη: Τελευταία έξοδος Λευκή Νύχτα

Με μια πετυχημένη παραλλαγή του προεκλογικού σποτ του Λαφαζάνη, ο για τα ανοιχτά μαγαζιά στο Μαρούσι, δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος διαφημίζουν τις «Λευκές Νύχτες» για την αγορά του Αμαρουσίου.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης, του συνεργάτη του, Γιάννη Νικολαράκου Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και μια νεαρή. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μαζί με τον συνεργάτη του στέκονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο όταν κάνουν σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει.

Το αυτοκίνητο σταματά, οι δυο άνδρες μπαίνουν μέσα και η οδηγός του ταξί ρωτά: «Πού πάμε κύριοι;». «Λευκή Νύχτα», απαντά ο συνεργάτης του Γιώργο Πατούλη με την οδηγό να ξαναρωτά: «Μαρούσι;». «Σάββατο 10 Οκτωβρίου και γρήγορα», της ανταπαντά, σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Πατούλης.

Στη συνέχεια οι τρεις τους, μέσα στο ταξί ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν, θέλοντας προφανώς να δείξουν ότι εκείνη τη βραδιά στο Μαρούσι θα προσφέρονται ποτά σε όσους επισκεφθούν την πόλη για τη βόλτα τους και τα ψώνια τους

Οι λευκές νύχτες, η ολονύκτια λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, είναι μια ιδέα που έχει διχάσει τον εμπορικό κόσμο αλλά δεν παύει να τραβά την προσοχή των καταναλωτών.

Όπως πρώτα από όλους είχε γράψει το 3vita.gr τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βούλα ενέταξαν την πρόταση για Λευκή Νύχτα στα 3Β στις θέσεις που πρότειναν στη δημοτική αρχή για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 2015-2019. Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να πάρει σύντομα ανάλογες πρωτοβουλίες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας