Λέβητες αερίου και αντλίες θερμότητας: Εσείς τι επιλέγετε για τη θέρμανσή σας;

Λέβητες αερίου και αντλίες θερμότητας: Εσείς τι επιλέγετε για τη θέρμανσή σας;

Η θέρμανση του χώρου στις μέρες μας έχει γίνει ένα από τα πιο τσουχτερά ζητήματα που απασχολούν τον καταναλωτή μέχρι την παραγγελία του συστήματος ή του καυσίμου που τελικά θα παραγγείλει.

Στο παρόν άρθρο θα σας δώσουμε τα πλεονεκτήματα για δύο συστήματα, τα οποία έχουν πάρει την ανιούσα στην αγοραστική κίνηση:

Τις αντλίες θερμότητας και τους λέβητες αερίου.

Αντλίες θερμότητας 

  • Εξοικονομούν ενέργεια περισσότερο από κάθε άλλο σύστημα, ενώ οι κλιματολογικές συνθήκες μέσα στο σπίτι επιτρέπουν μία ευχάριστη και υγιεινή διαμονή.
  • Η εγκατάστασή τους μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο, χωρίς αυτός να χρειάζεται να είναι εσωτερικός. Επιπλέον, δεν είναι εξαρτημένες από καμινάδες ή λεβητοστάσιο, κάνοντας την εγκατάσταση και την λειτουργία ακόμα πιο εύκολη.
  • Το μειονέκτημα του αρχικού κόστους εγκατάστασης, μετατρέπεται εύκολα σε πλεονέκτημα, αφού ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα, θα σας προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων και θα διαπιστώσετε ότι είναι η πιο οικονομική θέρμανση.
  • Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα συστήματα θέρμανσης, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες επεξεργασίες.  

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από αντλίες θερμότητας εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις!

Λέβητες αερίου 

  • Το κόστος εγκατάστασης είναι πολύ μικρό σε σχέση με άλλα συστήματα.
  • Δεν επιφέρουν θερμικές απώλειες από τις σωληνώσεις τους.
  • Οι πιο πολλοί λέβητες μπορούν να λειτουργήσουν σαν τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, προσφέροντας ζεστό νερό όποτε το χρειάζεστε.
  • Έχουν πιστοποιηθεί και λάβει το σήμα της CE της Ε.Ε. ώστε η λειτουργία τους είναι ασφαλής.
  • Είναι μία από τις πιο οικολογικές επιλογές, αφού οι εκπομπές ρύπων είναι χαμηλότερες και δεν είναι βλαβερές για το περιβάλλον.

Δείτε εδώ με ένα κλικ επίτοιχους λέβητες αερίου που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr μπορείτε να προμηθευτείτε το σύστημα θέρμανσής σας, online βλέποντας όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες για το κάθε προϊόν.

Βρίσκετε τα καλύτερα Brands, τις χαμηλότερες τιμές και έχετε στην διάθεσή σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την θέρμανση και την ψύξη στον χώρο σας!