Ξεφεύγει η προεκλογική αντιπαράθεση στα 3Β

Ένα αχαρακτήριστο λιβελογράφημα κατά του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί σε φωτοτυπίες σε καταστηματάρχες της Βάρης και της Βούλας που εμπλέκονται στα δημοτικά.

Με τον ειρωνικό τίτλο “ενδιαφέρον ψηφοδέλτιο” στοχοποιεί και υβρίζει πρόσωπα που έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν τον Σπύρο Πανά, όπως τους αντιδημάρχους Αργυρουδάκη και Κοντονή, τους αδερφούς Κασιδόκωστα, τον Μίμη Ρουσσάκη, την Ασπασία Αντωνίου, την Τίνα Κουτρουβίδη, τη Δήμητρα Σουτόγλου και τον Μιχάλη Καμπίτση.

tspg

Από το γεγονός ότι αναφέρεται στους παραπάνω με τα μικρά τους ονόματα ή με ψευδώνυμα (“χοντρή του θησαυρού”, “ιεροψάλτης”, “γιατρός – γλυφόν”) συνάγεται ότι ο συντάκτης ήθελε περισσότερο να “μπει στο μάτι” των αναφερομένων ή του στενού κύκλου ανθρώπων που ασχολείται με τα δημοτικά, παρά να απευθυνθεί ευρύτερα στους δημότες.

Αν είναι πραγματικό το χαρτί αυτό και όχι ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν προφανή εκφυλισμό της προεκλογικής διαμάχης.