Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Διαδικτυακή εκδήλωση: Ψυχική υγεία στο lockdown

illustration: Olivia Moore

Με μία ακόμη ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση συνεχίζει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το πρόγραμμα επιμορφωτικής του παρέμβασης που κάθε Τετάρτη κρατά τους κατοίκους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ενημερωμένο για επίκαιρα ζητήματα.

Αυτή την Τετάρτης 17 Μαρτίου στις 18:00, η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους τρόπους διαφύλαξης της ψυχικής και σωματικής υγείας την εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν μεθόδους, με τις οποίες μπορείθ καθένας να βελτιώσει τη νέα καθημερινότητα στην οποία καλείται να προσαρμοστεί.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Νίκος Ψαλλίδας, ιατρός και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ομιλητές θα είναι οι:

  • Δρ. Καλλιόπη Λ. Κουντή, Κοινωνική Λειτουργός Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών – Μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)
  • Τσιώρη Σοφία, Ψυχολόγος, MSc in Counselling Studies Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.
  • Δρ. Παύλος Χ. Χρηστογεώργος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα δοθεί ο λόγος στο κοινό για ερωτήσεις. Όσοι επιθυμούν να λάβουν ενεργά μέρος στη συζήτηση, θα πρέπει να το δηλώσουν πρώτα ηλεκτρονικά, καθώς η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι θέσεις όμως περιορισμένες.

Παράλληλα, όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Youtube). Μια δήλωση ενδιαφέροντος στο σχετικό Facebook event θα σας υπενθυμίσει τη στιγμή της έναρξης.

Η συζήτηση διεξάγεται στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6:00 μ.μ.


Πηγή εικόνας: Olivia Moore via Dribbble

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας