Λουκιανός Κηλαηδόνης: Πάμε μια βόλτα το ΟΧΙ στη Βουλιαγμένη!

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Πάμε μια βόλτα το ΟΧΙ στη Βουλιαγμένη!

Ηχηρή παρέμβαση του καλλιτέχνη Λουκιανού Κηλαηδόνη στο Κόκκινο 93.4 υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής.

«Στο ΟΧΙ λέμε ναι»

tspg


«Το ναι (που λέμε) είναι εντελώς ΟΧΙ» τονίζει ο γνωστός τραγουδοποιός που έχει συνδέσει το  όνομα του με τη θρυλική συναυλία που παρέλυσε όλα τα Νότια Προάστια. 
 Καλεί τον κόσμο στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, σχολιάζει τις παρεμβάσεις του Σάκη Ρουβά και προσθέτει στίχους στο γνωστό του τραγούδι «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών», «…όχι λέμε στη Μέρκελ, όχι στον Σκάι, όχι στο Μέγκα….».

Όπως λέει χαρακτηριστικά:

Στο Όχι λέμε Ναι. Αν δεν το πούμε εμείς το Όχι, ποιος θα το πει, αυτοί που μας έβαλαν σ’ αυτά τα δεινά; Για σκέψου να περιμένουμε τώρα λύση από τον Σαμαρά, τη Φώφη και τον Θεοδωράκη, καλύτερα να ανέβω έναν όροφο παραπάνω από εδώ που είμαι και να σαλτάρω. Ελπίζω ο κόσμος να σταθεί στο ύψος της περίστασης. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, όπως έλεγε ο Άκης Πάνου. Διαφορετικά θα χρειαστούμε 200 χρόνια για να μας δοθεί τέτοια ευκαιρία και αν μας δοθεί. Όλοι μας, έτσι κι αλλιώς και πέρα από δημοψηφίσματα, οφείλουμε να είμαστε διαρκώς σε επαγρύπνηση.