Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Ανοιχτή επιστολή της Λυδίας Αργυροπούλου προς τους δημότες των 3Β

Με μια “ανοιχτή επιστολή” επέλεξε η Λυδία Αργυροπούλου να απευθυνθεί στους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο ξεκίνημα της προεκλογικής της εκστρατείας για τις εκλογές του Μαΐου στις οποίες όπως έχει δηλώσει ήδη στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι υποψήφια.

Στην επιστολή της περιέχεται ένα σύντομο βιογραφικό της από τη δραστηριότητα που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια στα τοπικά ζητήματα. Όπως υπογραμμίζει, η συγκρότηση του συνδυασμού βασίζεται στη συμμετοχή των δημοτών στο εγχείρημα, που ως βασική αρχή θα έχει “την προσπάθεια προσφοράς στα κοινά, με ανιδιοτέλεια και μακριά από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα“.

Ολόκληρη η επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου και υποψήφιας Δημάρχου ΒΒΒ Λυδίας Αργυροπούλου:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Τον Οκτώβριο του 2006 στις Δημοτικές εκλογές της Βάρης, εκλέχτηκα ως σύμβουλος.

Στην θητεία μου 2007-2008 ως υπεύθυνη της τεχνικής υπηρεσίας συνέβαλα στην σύνταξη των μελετών αποχέτευσης όμβριων για τις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας – που ολοκληρώνονται τώρα – στην προώθηση της μελέτης του 2ου Βρεφονηπιακού σταθμού στη Μηλαδέζα, στην ολοκλήρωση των σχεδίων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρκιζας, στην πρόταση ένταξης του αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας στο 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο, στον σχεδιασμό της ανακύκλωσης κ.α.. Την ίδια περίοδο διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βάρης και τακτικό μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, οργάνωσα την Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης και επιμελήθηκα του ελέγχου των υδάτων των ακτών της Βάρκιζας.

Τον Οκτώβριο του 2010, στις εκλογές του ενοποιημένου πια Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, εκλέχτηκα ως σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Κίνησης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Με ανελλιπή παρουσία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου, θεωρώ ότι είχα εποικοδομητική συμμετοχή.

Υπηρέτησα τον Δήμο στις ακόλουθες θέσεις:

  • Υπεύθυνη Πολιτισμού στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής αγωγής.
  • Τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • Αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
  • Μέλος Σχολικής Επιτροπής 2βαθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα είμαι επί 6 χρόνια πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας, όπου πέραν από τις άλλες δραστηριότητες ασκούμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική με συσσίτια και κάθε είδους βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το 2009 ιδρύσαμε τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Βάρης – Βάρκιζας, του οποίου είμαι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στον Δήμο 3Β, μετά την αποχώρηση του Δημάρχου Γρηγ. Κασιδόκωστα για λόγους υγείας, διαφοροποιήθηκα σε αρκετές επιλογές της νέας Δημοτικής Αρχής, θεωρώντας ότι δεν είναι σύμφωνες με τις προγραμματικές αρχές, χωρίς διάθεση να δημιουργήσω προβλήματα.

Στις αρχές του χρόνου -που είναι και χρόνος Εκλογών- θεώρησα σκόπιμο για λόγους αρχής να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκα.

Φίλες και φίλοι, η αγάπη μου για την περιοχή όπου ζούμε είναι ο λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στα κοινά, με ανιδιοτέλεια και μακριά από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, κάτι που έχω αποδείξει στη μέχρι τώρα θητεία μου.

Η απόφαση μου να ηγηθώ συνδυασμού με συμπολίτες που θα μας ενώνουν οι ίδιες αρχές, τα ίδια “πιστεύω”, τα ίδια οράματα για έναν Δήμο με κέντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, θα υλοποιηθεί μόνο με την συμμετοχή σας, την συμπαράταξη, την στήριξη σας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας λειτουργικό, ανθρώπινο, με σεβασμό στο περιβάλλον και φροντίδα για τους δημότες και τους κατοίκους μας και ιδιαίτερα την νεολαία και την Τρίτη ηλικία.

Σας ευχαριστώ.

κλειδαράς Σπανός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement