Μαγευτική πανσέληνος στη Βάρκιζα (photos-videos)

Μαγευτική πανσέληνος στη Βάρκιζα (photos-videos)

Μουσική, τραγούδι, χορός και …ατμόσφαιρα. Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα η Πέμπτη 18 Αυγούστου 2106 στο κλασικό Ribas.

Με αφορμή την άνοδο της καλοκαιρινής πανσελήνου στον ουρανό πάνω από τη Βάρκιζα, διοργανώθηκε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, με πρωταγωνιστές τους Συλλόγους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

tspg

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Δημοσθένης Δόγκας, δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πολιτευτής της περιφέρειας Αττικής, που σε ένα σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την αξία του εθελοντισμού και τη σημασία της επιβράβευσής του από την πολιτεία, που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστά θέσεις εργασίας με την εθελοντική δράση.

dogkas

Τη συναυλία άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο οι οι δύο βιρτουόζοι του βιολιού, Λάμπρος Κικλής και Κατερίνα Τζίζου, με ένα σύντομο πρόγραμμα από μικρά διαμάντια της παγκόσμιας μουσικής.

electra-thodoris

Εν συνεχεία στη σκηνή ανέβηκε το βραβευμένο χορευτικό δίδυμο των Ηλέκτρας Βενετσάνου και Θοδωρή  Σοϊλεμεζίδη που εντυπωσίασαν με μια δυνατή χορογραφία σάλσα.

Η βραδιά όμως ήταν αφιερωμένη σε μια πραγματική ντίβα. Η υψίφωνος Άννα Μορφίδου, την οποία πλαισίωνε ένα εξαιρετικό συγκρότημα, κράτησε συντροφιά στους εκατοντάδες επισκέπτες, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες.

anna morfidou

Τραγούδια των Αττίκ, Γιαννίδη, Μουζάκη, Σπάρτακου, Σουγιούλ και Καπνίση, αλλά και επιτυχίες των Mancini, Weill, Piazzolla και Pink Martini έκαναν πολλούς να τραγουδούν και άλλους να χορεύουν.

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος πλάι στα φολιδωτά σύννεφα που εμφανίστηκαν στον ουρανό δημιούργησε ένα μοναδικό θέαμα.

full moon with clouds

 

Στο τραπέζι του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρη Κιούκη, μεταξύ άλλων η δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδη και η τραγουδίστρια Στέλλα Καρύδα.

kioukis table

Ο γραμματέας του Ομίλου Νέοι Ορίζοντες Φιλίας, Στέλιος Ψυμουλάκης χορεύει με την Νέλλη Παρασκευοπούλου.

stelios nelly

Λουλούδια και ευγνωμοσύνη για την ντίβα της βραδιάς.

morfidou dogkas

ribas pool