Παγκόσμια ημέρα ευχής η 29η Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου, για 5η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Make-A-Wish.

Φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στο Allou! Fun Park, τo Σάββατο 26 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, με κέφι, και άφθονο παιχνίδι.

tspg

Ενώ την Τετάρτη 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε, κοινοποιώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter με #makeawishgreece και #worldwishday.

Συγκριμένα στις 26 Απριλίου:

Στην Αθήνα, στο Allou! Fun Park θα βρίκεται ένας τοίχος Ευχών στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να γράφει τη δική του Ευχή – “Μοιράσου τη δική σου Ευχή”. 1€ από την πώληση κάθε Allou! Day Pass και Kidom Family Pass θα δοθεί στον Οργανισμό. Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο πρέσβης του Οργανισμού, θα είναι παρών και θα υποδέχεται τον κόσμο εκπροσωπώντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), όπως κάνει πάντα με τη μοναδική ευαισθησία που τον διακρίνει. Θα πραγματοποιηθεί επίσης η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού μας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

Στις 29 Απριλίου όλη η Ελλάδα ντύνεται στα μπλε! Το Wear Blue & Share δίνει την αφορμή όλος ο κόσμος να τραβήξει μια φωτογραφία, να την ανεβάσει στην σελίδα του στο Facebook&Twitter και να το κοινοποιήσει με #makeawishgreece και #worldwishday.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

ΤοMake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1100 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!