Το μακιαβελικό σχέδιο του πονηρού πολιτευτή της ΝΔ...

Το μακιαβελικό σχέδιο του πονηρού πολιτευτή της ΝΔ…

Δίπλα στο βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα. 

Από το σοφό λαϊκό ρητό φαίνεται ότι εμπνεύστηκε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική, ο οποίος έθεσε σε εφαρμογή δύο ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ένα καλοστημένο και αρκετά …σατανικό σχέδιο.

tspg

 

Μοίρασε κατά χιλιάδες στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε λευκούς κατά κανόνα φακέλους, με μόνο διακριτικό το σήμα της ΝΔ, σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Σκέτα ψηφοδέλτια, χωρίς να περιέχεται στο φάκελο κάρτα ή φυλλάδιο.

Εκτός από το όνομά του, ο πονηρός πολιτευτής σταύρωσε και την υποψήφια που έχει μακράν τη μεγαλύτερη δημοφιλία στον Δήμο των 3Β, καθώς είναι ο τόπος της και βέβαια είναι το φαβορί του κόμματος για την εκλογική αυτή περιφέρεια.

Έτσι, με την ανωνυμία της επιστολής και τη δανεική λάμψη του άλλου ονόματος ελπίζει ότι θα βρει το όνομά του στην κάλπη την Κυριακή.

Φυσικά, η άλλη πλευρά ουδεμία σχέση δεν είχε με αυτή τη …με το ζόρι συνεργασία και αισθάνεται – δικαίως – εξαπατημένη. Ειδικά αφού η επιστολή φαίνεται ότι έχει αποστολέα το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (μια αντιποίηση που ίσως θα έπρεπε να απασχολήσει τους αρμόδιους στην οδό Πειραιώς).

Εκλογική πενία τέχνας κατεργάζεται…