Προσγείωσε ο Μάντεσης τον Κωνσταντέλλο για το 3ο Λύκειο Βούλας

Προσγείωσε ο Μάντεσης τον Κωνσταντέλλο για το 3ο Λύκειο Βούλας

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες διαδικτυακές του παρεμβάσεις με πολιτικό χαρακτήρα, σήμερα το πρωί, ο πρώην δήμαρχος Βούλας, Γιώργος Μάντεσης, επέστησε την προσοχή της δημοτικης αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το θέμα του 3ου Γυμνασίου Λυκείου. 

Προηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωση (εδώ ολόκληρη) του Συλλόγου Διεκδίκησης 3ου Γυμνασίου Λυκείου, που ανέφερε ως αποτέλεσμα της συνάντησης που είχαν οι γονείς με τον Δήμαρχο 3Β, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τη δέσμευση του τελευταίου για να προχωρήσει η αξιοποίηση του παλιού Λατομείου στην οδό Σπετσών.

Βέβαια, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την ίδια μέρα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ότι απλώς είναι μια πιθανή εναλλακτική λύση και ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τίποτε.

Σχολιάζει πάντως ο Γιώργος Μάντεσης στην ομάδα Forum των 3Β , μιλώντας για την ανακοίνωση του Συλλόγου Διεκδίκησης 3ου Γυμνασίου Λυκείου Βούλας και τα όσα φαίνεται ότι είπε στους γονείς ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος:

Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το χώρο που ούτως ή άλλως δεν είναι 7 στρέμματα που λέει το δημοσίευμα, αλλά λιγότερο ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι. Το λατομείο δεν είναι αλάνα… έχει ιδιοκτήτη και πολλές δυσκολίες. Καλό είναι πριν ανακοινώνεται κάτι για το πολύπαθο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο, να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορεί να υλοποιηθεί. Αυτός ο χώρος δεν προσφέρεται. Ας το καταλάβουν οι ενδιαφερόμενοι και ο Δήμαρχος…