Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Η Μαρία Σίνα …πήρε τ’ όπλο της (video)

Σε φανερά δύσκολη θέση έφερε η Μαρία Σίνα τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.

Με τις προ ημερήσιας διάταξης ερωτήσεις έθιξε ακριβώς αυτά που συζητούνται στις τρεις πόλεις αλλά συνιστούν “απαγορευμένα” θέματα στο Δημαρχείο της Βούλας.

“Δύο πράγματα που είχατε υποσχεθεί προεκλογικά, δεν τα έχετε τηρήσει” είπε παγώνοντας την αίθουσα η σύμβουλος της Ανεξάρτητης Κίνησης. “Ένα είναι το θέμα της δουλειάς σας. Είχατε υποσχεθεί πως θα είστε μόνο δήμαρχος. Και το δεύτερο ότι δεν αλλάξετε της χρήσεις γης”.

Η Μαρία Σίνα συνέχισε κατά ριπάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι άλλοι Δήμοι όπως η Γλυφάδα, εγκαινιάζουν νέες μεγάλες παιδικές χαρές συνεχώς, ενώ στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολόκληρες περιοχές (π.χ. η Βάρκιζα) έχουν μείνει επί μήνες χωρίς καμία παιδική χαρά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Μαρίας Σίνα:

Ο Δήμαρχος δεν παραδέχτηκε φυσικά τις ανακολουθίες του.

Είπε ότι είναι “full time Δήμαρχος”, αν και οι κανονισμοί τον υποχρεώνουν να κάνει 10 προσγειώσεις κάθε 90 ημέρες για να διατηρήσει τα πτητικά πτυχία του σε ισχύ και ότι “το project παιδικές χαρές είναι το πιο πετυχημένο project του Δήμου”.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή των χρήσων γης, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ότι οι αποφάσεις που δρομολογεί προστατεύουν τη Βούλα από τις λάθος χρήσεις.


ΥΓ:

Στις 21 Μαΐου 2014 ένα δελτίο τύπου του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τίτλο “απάντηση στη λάσπη” έγραφε:

Ο αυριανός Δήμαρχος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, θα αναστείλει όπως είναι αυτονόητο για όλη την πενταετία της δημαρχίας του, κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, από τις οποίες και αποχώρησε ήδη. Τα μόνα του ταξίδια στο Εξωτερικό θα είναι αυτά που θα κάνει υπό τη θεσμική του ιδιότητα, για να φέρει πόρους στα ταμεία του Δήμου και να κλείσει έργα στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων“.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση με τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις (μεταξύ των οποίων και η μη αλλαγή των χρήσων γης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας