Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Σώα και αβλαβής βρέθηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη!

Closeup shot of a crying little girl hugging her mom around her neck

Υπό κράτηση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο τέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας – Ειρήνης

(Επιλέξαμε φωτογραφία αρχείου για ευνόητους λόγους)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τετράχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε την Κυριακή από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς του στο σπίτι του παππού του για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Η Μαρία-Ειρήνη εντοπίστηκε στις 12:50 το μεσημέρι της Δευτερας από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου και είναι καλά στην υγεία της.

Το κορίτσι εντοπίστηκε στις 12:50 σε περιοχή του Χαϊδαρίου, σε απόσταση 4 χλμ από το σημείο της εξαφάνισης, από μία περαστική η οποία την αναγνώρισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή δήλωσε πως έφυγε μόνη της για να ακολουθήσει «τα καλά σκυλάκια».

Οι Αρχές εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο αρπαγής της μικρής. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας, χάθηκε καθώς ακολουθούσε κάποια σκυλάκια στον δρόμο και το βράδυ κοιμήθηκε στα χορτάρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνισή του την Κυριακή, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας, ξεκίνησε η έρευνα, με τη συνδρομή και του Χαμόγελου του Παιδιού, που κατέληξε στον εντοπισμό της τετράχρονης.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν άντρα του Λιμενικού Σώματος ο οποίος αναγνώρισε την μικρή και μαζί με δύο γυναίκες την μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Στο πλευρό του παιδιού, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, βρέθηκαν αμέσως παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπάθησαν να το ηρεμήσουν και να μάθουν τι του συνέβη και πώς χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του το μεσημέρι της Κυριακή.

Υπό κράτηση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο τέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας – Ειρήνης

Σε βάρος του ζευγαριού, που κρατείται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, σχηματίζεται δικογραφία.

Τη Δευτέρα οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αρχικά εικαζόταν ότι παιδί πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι εκτιμάται πως το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας