Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Μαρτυρία: Το σοκ να δολοφονείται άνθρωπος στο διπλανό σου τραπέζι

Τη συνταρακτική εμπειρία της εν ψυχρώ εκτέλεσης δύο ανθρώπων σε ταβέρνα της Βάρης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου περιέγραψε στο 3vita.gr πρόσωπο που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας αντιλήφθηκε μόνο εκ των υστέρων ότι ανήκε σε έναν από τους δολοφόνους το χέρι που τον σκούντηξε για να προσεγγίσει το τραπέζι με τους άτυχους θαμώνες.

Αντίθετα από ό,τι λέγεται στα ρεπορτάζ που έχουν δεν μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, η “Βοσκοπούλα” είχε περίπου 10 τραπέζια γεμάτα εκείνη την ώρα σε όλους τους χώρους, περίπου 6.30 μ.μ. της Κυριακής. Είναι άλλωστε η ημέρα που τα Βλάχικα έχουν τον περισσότερο κόσμο.

Οι εκτελεστές έδρασαν επαγγελματικά, με απίστευτη ταχύτητα και ακρίβεια. Με καλυμμένα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν, άδειασαν τα όπλα τους σκορπώντας περίπου 30 σφαίρες αποκλειστικά στους δύο στόχους και εξαφανίστηκαν. Όλα κράτησαν περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Η γυναίκα του ενός που τραυματίστηκε στο πόδι είχε ένα πραγματικά ελαφρύ τραύμα. Παρά τον καταιγισμό πυρών, κανείς άλλος δεν έπαθε το παραμικρό.

“Ο ένας εκτελέστηκε με σφαίρα στο μέτωπο και έμεινε στο τραπέζι. Ο άλλος έπεσε δίπλα μου. Το θέαμα ήταν αυτό το φρικτό που βλέπουμε στις ταινίες, αλλά κάπως το έχουμε συνηθίσει. Η αίσθηση όμως ότι εκεί που τρως και διασκεδάζεις, δύο άνθρωποι δολοφονούνται, με το όπλο να πυροβολεί λίγα εκατοστά από το πρόσωπό σου, φέρνει σοκ”, αναφέρει το πρόσωπο που βρέθηκε εκεί.

Η γυναίκα του ενός θύματος ξέσπασε σε ουρλιαχτά ζητώντας να καλέσουν την αστυνομία στα Αγγλικά. Τα παιδιά σε κατάσταση σοκ απομακρύνθηκαν από την αίθουσα. Το μαγαζί εκκενώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η έλευση των αστυνομικών ήταν αστραπιαία. Κατά το ίδιο πρόσωπο, η εκτέλεση είχε επιφέρει βέβαιο θάνατο και στους δύο τη στιγμή εκείνη και όλα είχαν τελειώσει σε δευτερόλεπτα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας