Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

10.000 μάσκες στο Ασκληπιείο από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σημαντική προσφορά 10.000 μασκών υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση των αναγκών του Ασκληπιείου Νοσοκομείου της Βούλας έκανε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στις 27 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά την παράδοση των μασκών στον αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Αιμίλιο Βουγιουκλάκη δήλωσε πως ο Δήμος ενισχύει με τον τρόπο αυτό το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλει στην διευκόλυνση της εκτέλεσης του δύσκολου έργου που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη σημαντική δωρεά και τη μέχρι τώρα στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός πως το σημαντικό αυτό υλικό θα διευκολύνει το δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η προσφορά αυτών των 10.000 μασκών είναι μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη προσφορά υγειονομικού υλικού που έχει κάνει Δήμος προς νοσηλευτική μονάδα της χώρας. Πρόκειται για τμήμα μιας ιδιωτικής δωρεάς προς τον Δήμο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας