Προφυλακιστέος ο διεστραμμένος «ναυαγοσώστης» της Βουλιαγμένης

Προφυλακιστέος ο διεστραμμένος «ναυαγοσώστης» της Βουλιαγμένης

Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 49χρονος πρώην ναυαγοσώστης που συνελήφθη το Σάββατο έχοντας στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια, στην οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να παραδέχτηκε την κατοχή του επίμαχου υλικού αλλά υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει προσεγγίσει σεξουαλικά παιδιά.

«Δεν έχω αγγίξει ποτέ παιδί. Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργία που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα. Ζητώ συγνώμη. Κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας εξαιτίας της ανικανότητάς μου να συνευρεθώ με γυναίκα», φέρεται να υποστήριξε στις εξηγήσεις του στη δικαστική λειτουργό.

Στο σακίδιο του κατηγορουμένου βρέθηκε μια κάμερα χειρός καθώς κι ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής.

Στην κάμερα εντοπίστηκαν 11 φωτογραφίες παιδιών από την πλαζ της Βουλιαγμένης, καθώς και δύο βίντεο, τα οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- είχε «κατεβάσει» από ιστοσελίδες του εξωτερικού.